Catalogus Hoffmann Group bevat meer dan 4.000 nieuwe artikelen

De nieuwe productcatalogus van de Hoffmann Group, die zoals gebruikelijk op 1 augustus is verschenen, telt maar liefst 4.329 nieuwe artikelen. Alleen al op het gebied van verspaning en spantechniek zijn er al meer dan 2.700 nieuwe artikelen in te vinden. De nieuwe catalogus gaat bovendien vergezeld van een vernieuwde eShop.

In totaal biedt de Hoffmann Group in de catalogus (de 46e alweer) meer dan 65.000 kwaliteitsgereedschappen van wereldwijd toonaangevende producenten en uiteraard van het eigen exclusieve premium-merk Garant.
De gedrukte versie van de catalogus van de Hoffmann Group wordt ook in tijden van voortschrijdende digitalisering nog altijd zeer gewaardeerd door de klanten – met name door bedrijven, die niet over internettoegang beschikken. “De geprinte catalogus speelt bij ons nog altijd een belangrijke rol. Met de QR-codes en de Hoffmann-app ondersteunen we echter ook ons multimediale aanbod met nog meer recente ontwikkelingen. Door de koppeling met het online-aanbod van de Hoffmann Group creëren we voor de klant een toegevoegde waarde”, aldus Siegfried Neher, directeur productmanagement en inkoop.

Nieuwe eShop
De nieuwe eShop van de onderneming rondt het complete service- en adviesaanbod af. Door de gebruiksvriendelijke navigatie vindt de klant snel de gewenste producten en services. Bovendien kunnen veel gereedschappen al voor de aankoop nauwkeurig onder de loep worden genomen dankzij de nieuwe 360° graden-opnames. Daarnaast garandeert een betrouwbare logistiek een leverbetrouwbaarheid van maar liefst 99% en is er daardoor nauwelijks sprake van deel- of naleveringen.

De nieuwe catalogus, die 1.600 pagina’s telt en verkrijgbaar is in 18 talen, verschijnt in een oplage van meer dan 340.000 exemplaren. Met meer dan 1.900 nieuwe producten van het premium-merk Garant alsmede 350 nieuwe artikelen van het merk Holex, toont de Hoffmann Group opnieuw haar innovatiekracht. Tot de nieuwe producten, die in deze catalogus voor het eerst kunnen worden besteld, behoren onder meer de Garant wisselplaat HB7020 en de Garant MasterSteel VHM-ruwfrees HPC. Beide noviteiten maken maximale verspaningscapaciteit bij gelijktijdig geluidsarm draaien mogelijk.
In de nieuwe catalogus bevinden zich vele andere producten van het merk Garant, die bijzonder geschikt zijn voor het werken met hoogrendement- en precisiegereedschap alsmede artikelen die specifiek zijn toegesneden op industriële behoeften.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Geen categorie

Magistor breidt organisatie verder uit

09-06 Magistor, de straal- en verspaningsspecialist uit Rijssen, heeft haar organisatie verder uitgebreid. Per 1…

Automatisering

Samenwerking Magistor en ATS EdgeIT

27-01 Magistor, leverancier van verspanende gereedschappen, is een samenwerking aangegaan met ATS EdgeIT, leverancier van…

Geen categorie

Seco Tools lanceert digitale portal

30-12 Seco Tools lanceert in 2015 het digitale portal My Pages. Hiermee kunnen fabrikanten overal…

Geen categorie

Gereedschapsleverancier Hoffmann doorbreekt grens van 1 miljard euro omzet

17-12 De Hoffmann Group, systeempartner voor professionele kwaliteitsgereedschappen, heeft de magische grens van 1 miljard…

Geen categorie

Gereedschapsactiviteiten VIBA naar Biesheuvel

16-12 Biesheuvel Groep heeft de business unit Gereedschappen & Meten van VIBA overgenomen. Hiermee zet…

Geen categorie

Startgereedschapssets Sandvik Coromant

02-06 Sandvik Coromant biedt een serie startgereedschapssets aan, die zijn ontworpen om nieuwe machines onmiddellijk…

Geen categorie

Ereprijs Van Hoorn Carbide voor Gertos

08-01 Gertos Machinegereedschappen heeft de Van Hoorn Carbide ‘Dealer of the year 2013 award’ gewonnen.…

Geen categorie

Leering opent webshop Verspaningsvoordeel.nl

06-12 De nieuwe webshop van Leering Hengelo www.verspaningsvoordeel.nl is live. Hierin worden prima kwaliteit verspanende…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV