Clement Groep schenkt kerstwensboom aan Weert

0

Clement Group heeft Weert een kerstwensboom geschonken. Deze boom van cortenstaal, die in eigen fabriek is vervaardigd, is ruim 5½ meter hoog en 4 meter breed.

De boom staat op de Nieuwe Markt in Weert. Iedereen mag een mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wens in de brievenbus bij de kerstwensboom inleveren; niet voor zichzelf, maar alleen voor een ander. Clement Group zal een aantal wensen in vervulling laten gaan.

Volop in beweging
Mart Clement heeft de boom samen met wethouder Tessa Geelen in het licht gezet. Daarmee werd tegelijkertijd de nieuwe website van Clement Group onthuld. De groep steekt zich namelijk in een nieuw jasje. Ook sluit de nieuwe bedrijfsnaam beter aan bij de verschillende disciplines. Clement Group is volop in beweging. De fabriek is de laatste jaren flink uitgebreid. Mart Clement: “Nieuwe projecten bieden nieuwe kansen en vragen nieuwe uitdagingen van de organisatie. Niet alleen in de fabriek, maar ook op kantoor is de professionaliteit daarom flink verstevigd. Hoog tijd om te laten zien waar Clement Group voor staat en waar Clement Group voor gaat. Metaaltechniek op topniveau!”

De kerstwensboom is een project dat Clement Group volledig heeft uitgevoerd, van ontwerp tot realisatie en plaatsing. Bovendien wordt de kerstwensboom door het bedrijf gedemonteerd, opgeslagen en volgend jaar opnieuw geplaatst. Midden-Limburg Actueel maakte onderstaande video over de onthulling van de boom.