Creint, een nieuw merk (band)slijpmachines

0

Creint is een nieuw handelsmerk voor een uitgebreid assortiment hoogwaardige bandslijpmachines, slijpmachines en accessoires. Deze machines zijn geschikt voor intensief gebruik in de zware industrie zoals scheepswerven, offshore, werkplaatsen, machinefabrieken en ateliers.

Drijvende krachten achter Creint Metalworking Machines zijn Marianne en Ron Creusen. Zij hebben als voormalig producent meer dan 40 jaar ervaring in de branche van metaalbewerkingsmachines. “We kennen deze markt als geen ander en weten wat er gevraagd en verwacht wordt”, vertelt Marianne Creusen.

Creint levert state-of-the-art metaalbewerkingsmachines voor de professionele gebruiker in de industrie. Het assortiment bandslijpmachines bestaat uit modellen mét en modellen zonder stofafzuiging. De machines hebben bandbreedtes van respectievelijk 75 en 150 mm, wat ze geschikt maakt voor praktisch iedere klus. De Creint slijpmachines zijn gemaakt voor de zwaarste slijpklussen, zowel in de werkplaats als bij industrieel gebruik. Ze staan garant voor veilig werken met een resultaat van professionele kwaliteit. Voorts levert Creint alle mogelijke accessoires, van slijpschijven tot en met staaldraadborstels en van losse kolommen tot en met oogbescherming.

Levering via de vakhandel
De machines worden geproduceerd door een fabrikant in Denemarken. Creint levert uitsluitend via de vakhandel. “Wij vormen de deskundige en gedreven schakel tussen de fabriek en de vakhandel”, aldus Marianne Creusen. “Dit zijn partners waarmee we graag en nauw samenwerken.” Om de kwaliteit van de machines te benadrukken hebben ze standaard een motorgarantie van 5 jaar. “Onze producten zijn het krachtige antwoord op de toenemende vraag naar innovatieve en hoogwaardige machines. De service van Creint garandeert een deskundig advies, een betrouwbare dienstverlening met snelle levertijden, korte lijnen en bindende afspraken.”