Een 10 voor Slijp- en Polijstbedrijf Gebr. Drenth!

0
56

De online bedrijvengids Telefoonboek.nl heeft een lijstje gepubliceerd van de vijf metaalbewerkingsbedrijven die het best worden beoordeeld qua algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteitverhoudingen.

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen metaalbewerkingsbedrijven met een cijfer beoordelen op bovengenoemde criteria. Indien gewenst kunnen zij een geschreven beoordeling aan de review toevoegen. Het aantal beoordelingen dat een metaalbewerkingsbedrijf heeft ontvangen bepaalt samen met het gemiddelde cijfer de uiteindelijke plek in de ranking.

De top vijf van best beoordeelde bedrijven hebben allemaal minimaal 40 verschillende beoordelingen ontvangen. Op nummer één staat Slijp- en Polijstbedrijf Gebr. Drenth uit Amersfoort. Dit metaalbewerkingsbedrijf scoort als enige het hoogst haalbare: een 10. Bezoekers zijn voornamelijk te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding en goede service van het bedrijf. Op nummer twee volgt Las- en montagebedrijf Richard Renders uit Vlierden met een 8,3 gemiddeld. Uit de reviews blijkt dat bezoekers zeer tevreden zijn over de goede service en gegarandeerde kwaliteit. Op de derde plaats staat met een 8,2 gemiddeld B. Maassen uit Harskamp. Bezoekers geven aan dat ze daar goed geholpen worden. Met een 7,9 gemiddeld staat op de vierde plaats J.F. van Galen & Zoon uit Haarlem. Bezoekers zijn voornamelijk te spreken over de nauwkeurigheid waarmee dit bedrijf werkt en over de uitstekende hulp. Tot slot volgt op de vijfde plaats Piet de Lasser uit Den Haag met een 7,4 gemiddeld. Volgens de reviews zijn bezoekers tevreden over het goede werk en prima prijs/kwaliteit verhouding van dit metaalbewerkingsbedrijf.

Over het algemeen zijn bezoekers tevreden over de metaalproductenindustrie. In totaal zijn er 5.924 beoordelingen gegeven op Telefoonboek.nl. In totaal zijn er 5.446 voldoendes en 478 onvoldoendes gegeven. Het gemiddelde van de voldoendes ligt relatief hoog: namelijk een 7.1. Het gemiddelde cijfer van de onvoldoendes ligt daartegenover vrij laag: namelijk een 4.7.