Eurol Specialty lijn uitgebreid met nieuwe producten

0

De Eurol Specialty productlijn is aangevuld met vier nieuwe producten, waaronder twee high performance smeervetten: Eurol Grease CS-2/105 LT en Eurol BIO Grease SI-000/101-S.

Eurol Specialty Lubricants is de lijn speciaal smeermiddelen van smeermiddelenproducent Eurol. De smeermiddelen zijn ontwikkeld voor extreme en sterk wisselende omstandigheden onder meer op het gebied van druk- en duurbelasting, temperaturen en vochtigheid. De Syngis Technology in de Specialty Lubricants zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen elkaar maximaal versterken onder extreme omstandigheden.

Zwaarbelaste tandwielkasten
Eurol Grease CS-2/105 LT met Syngis Technology is een synthetisch smeervet voor extreme toepassingen bij lage temperatuur zoals kabelbanen, sneeuwschuivers, bosbouw, aannemerij en de offshore/scheepvaart. Eurol BIO Grease SI-000/101-s is speciaal ontwikkeld voor de smering van zwaarbelaste tandwielkasten. Dit hybride smeervet met Syngis Technology kan toegepast worden daar waar een reguliere tandwielkastolie niet voldoet, is bestand tegen zware schokbelasting en heeft goede anticorrosie- en slijtagewerende eigenschappen.

Aangevuld assortiment
Daarnaast is het assortiment aangevuld met Eurol Additive-S en Eurol Swift Clean Wipes. Eurol Additive-S is een mix van speciaal geselecteerde Eurol Syngis additives en kan worden toegevoegd aan tandwielkastolie of hydraulische vloeistoffen. Het additive is speciaal ontwikkeld voor smeertoepassingen die zo extreem zwaar belast worden dat het smeren met een regulier smeermiddel vrijwel niet mogelijk is. Eurol Swift Clean Wipes zijn vochtige, multifunctionele doeken voor het reinigen van zwaar vervuilde oppervlakken. De doeken bevatten een krachtige reiniger en zijn tegelijkertijd huidvriendelijk dankzij de InS E2 codering. Hierdoor is er tijdens gebruik geen gevaar voor allergische reacties of irritatie van de handen.
Alle producten zijn ‘in house’ ontwikkeld en uitgebreid in de praktijk getest. Deze week is Eurol Specialty Lubricants aanwezig op vakbeurs Maintenance, die van 17 tot en met 19 april wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem.

www.eurolspecialty.com