Galvano lanceert binnenkort de VrijMiPodcast

De afgelopen tijd is een gekke periode geweest voor iedereen en zeker ook voor de metaalbranche. Door het thuiswerken en geannuleerde beurzen werd het persoonlijk contact minder. Galvano Metaal streeft altijd naar moderne nieuwe ontwikkelingen. “Zo’n gekke periode vraagt om nieuwe creativiteit, een leuke uitdaging. Galvano komt dan ook met een nieuw concept: de VrijMiPodcast”, aldus Maraya Holtzer.

Het nieuwe concept van Galvano, de VrijMiPodcast, komt binnenkort periodiek op vrijdag uit.

Op vrijdag zijn al onze accountmanagers aanwezig bij Galvano. We evalueren de week met alle afdelingen en sparren met onze marketing en communicatieafdeling over actuele onderwerpen”, vertelt Mark van der Velden, General sales manager.

Digitalisering in een versnelling

Een aantal jaren terug was de metaalbranche nog niet erg actief op online gebied. Inmiddels beschikt de marketingafdeling van Galvano over veel online data en wordt er flink geïnvesteerd in vindbaarheid en het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden. Er wordt gekeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen en hoe Galvano hier op in kan spelen. “De ontwikkelingen omtrent digitalisering zijn in een versnelling gegaan door de gekke periode waar we lang in hebben gezeten. Wij hebben dan ook snel geschakeld om een nieuw concept te kunnen lanceren waar deze tijd om vraagt”, aldus Aniek Wouters, medewerkster marketing en communicatie.

Galvano socials

Galvano is daarnaast erg actief op social media. Ieder kanaal heeft een eigen doelgroep, doel en strategie. Door actief te zijn op veel verschillende kanalen worden alle doelgroepen bereikt. “Al onze klanten kunnen zo kiezen voor hun eigen voorkeur en ons op die manier volgen.”

Naast LinkedIn, Facebook en Instagram zet Galvano binnenkort ook YouTube in. Via LinkedIn delen medewerkers hun visie op de branche en worden klanten geïnformeerd over mogelijke oplossingen die Galvano kan bieden. Via Facebook wordt laagdrempelige content geplaatst zoals het voorstellen van teamleden en inhakers op actuele onderwerpen. Instagram wordt ingezet voor het delen van materiaalfoto’s. Hierbij gaat het om het creatief in beeld brengen van staal. Binnenkort wordt gestart met een YouTube kanaal en wordt er een geheel nieuw concept uitgerold.

Galvano is erg actief op social media. Ieder kanaal heeft een eigen doelgroep, doel en strategie.

Galvano is erg actief op social media. Ieder kanaal heeft een eigen doelgroep, doel en strategie.

Podcasts

Het nieuwe concept van Galvano, de VrijMiPodcast, komt binnenkort periodiek op vrijdag uit. De hoofdsprekers in deze podcast zijn de accountmanagers van Galvano, waarbij General sales manager Mark van der Velden het gesprek begeleidt. De accountmanagers zijn vertrouwde gezichten voor de klanten, maar er zullen ook gasten aanschuiven aan tafel, afhankelijk van het onderwerp. Middels een biertje op de vrijdagmiddagborrel gaan zij het hebben over hun visie op staal en de branche. “Het doel is om samen met onze klanten de week af te sluiten.”

Klanten kunnen in de reacties of via hun accountmanager ook onderwerpen aandragen die ze graag terug zouden horen in de podcasts. Ook op deze manier blijft Galvano in gesprek met zijn klanten. “Podcasts zijn een nieuwe manier om ons verhaal te delen met ons netwerk en om onze visie te delen op een laagdrempelige manier”, aldus Aniek Wouters. Met deze nieuwe video’s willen zij klanten en relaties ook graag de gezichten achter Galvano laten zien. “Wij hebben een leuke, ambitieuze club die elke dag gedreven en gemotiveerd samenwerkt. Wij zijn trots op onze club en willen dit graag laten zien”, aldus Maraya Holtzer.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Mijlpaal voor MetaalNieuws op LinkedIn

17-08 Uiteraard willen wij dit niet zo maar voorbij laten gaan en daarom hebben wij…

Materialen

Bij Galvano Metaal is alles ingericht op snelheid, kwaliteit en service

22-03 Maar nu klanten ook kunnen bestellen in een webshop en, sinds enkele maanden, een…

Materialen

Galvano levert ultrasnel

28-08 Metaalgroothandel Galvano in Eindhoven heeft een nieuwe service geïntroduceerd: wie vóór 20.00 uur besteld,…

Oppervlaktetechniek

Supernauwkeurig de laagdikte meten

12-11 Bij Galvano Hengelo is onlangs een nieuwe laagdiktemeter geïnstalleerd en in gebruik genomen. Met de…

Oppervlaktetechniek

Supernauwkeurig de laagdikte meten

12-11 Bij Galvano Hengelo is onlangs een nieuwe laagdiktemeter geïnstalleerd en in gebruik genomen. Met de…

Oppervlaktetechniek

Nieuwe directeur Galvano Hengelo

09-01 Ivo Willemsen (47) is sinds 1 december de nieuwe algemeen directeur van Galvano Hengelo.…

Oppervlaktetechniek

Galvano Hengelo wil commerciële slag maken

06-09 Galvano Hengelo wil een commerciële slag maken in de markt, nu participatiemaatschappij Landwoud uit…

Oppervlaktetechniek

Investeerder stapt in Galvano Hengelo

03-07 De participatiemaatschappij Landwoud uit Dedemsvaart heeft een meerderheidsbelang verworven in het galvaniseerbedrijf Galvano Hengelo.…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X