Gave wandkalender Cromax met Yamaha MotoGP-team

0

Cromax, een lakmerk van Axalta, heeft zijn kalender voor 2020 onthuld. Deze is gemaakt in samenwerking met het Yamaha Factory Racing MotoGP-team, waarvoor het premium lakmerk een officiële sponsor is.

In navolging van de speciale kalender voor 2019, wordt dit jaar elk van de 12 maanden vertegenwoordigd door fraaie actiefoto’s van de twee motorrijders, Valentino Rossi en Maverick Viñales. De opvallende kalenderafbeeldingen tonen de twee op enkele van de vele circuits waarop ze tijdens het seizoen racen, waaronder Assen, Le Mans, Circuit of the Americas en Silverstone.

“Er is een oud gezegde dat vier wielen het lichaam bewegen, maar twee wielen bewegen de ziel. Deze kalender belichaamt dat volledig”, zegt Kevin Torfs, brandmanager bij Cromax voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “De dynamiek, energie en innovatie van het team springen van de pagina in deze foto’s. En als officiële sponsor van Yamaha Factory Racing MotoGP zijn we verheugd deze afbeeldingen beschikbaar te stellen aan onze klanten.” De Cromax-kalender voor 2020 met Yamaha Factory Racing MotoGP is in beperkte oplage beschikbaar en ook gratis te downloaden.