Hatek Premium Partner EWM

0

Hatek Lastechniek heeft als eerste en voorlopig enige Nederlandse vertegenwoordiger van de Duitse lastechniekspecialist EWM de status van ‘Gouden’ Premium Partner verworven.

 

Zowel de vestiging in Zuid-Holland (Wateringen) als die in Noord-Holland (Zwaag) heeft deze hoogste onderscheiding gekregen. EWM is een Duits A-merk voor premium lasapparatuur met een uitgebreid programma aan lasmachines en accessoires. Als onderdeel van de kwaliteit van haar apparatuur stelt EWM hoge eisen aan haar dealernetwerk en beoordeelt de vertegenwoordigers jaarlijks op kennis en kunde. Hatek heeft nu de status van Premium Partner verkregen. Dat is bijzonder, want slechts één andere EWM vertegenwoordiger buiten Duitsland heeft deze status weten te behouden.

State-of-the-art
Om Premium Partner te worden moet een vertegenwoordiger voldoen aan strenge eisen: een uitgebreid assortiment ‘state-of-the-art’-lasmachines en accessoires hebben met een hoge voorraad; expert-niveau consultancy bieden in combinatie met gedetailleerde demonstraties; gekwalificeerd en opgeleid personeel hebben, specifiek voor EWM lasapparatuur; allesomvattende dienstverlening bieden van hoogstaand niveau, van advisering en verkoop tot service en onderhoud.

Motivatie tot nog verdere verbetering
Hatek is trots op deze prestatie en zegt dat de verkregen status een extra motivatie is tot het nog verder verbeteren van kwaliteit en service. “Wij hebben ons als doel gesteld om de beste totaalleverancier te worden in Nederland op las- en snijgebied”, aldus Peter van Etten, bedrijfsleider bij Hatek. “Naast de levering van hoogstaande kwaliteit, specialistische lasproducten en technische gassen, breiden wij onze dienstverlening steeds verder uit. Van lasopleidingen en -consultancy tot de inrichting van mechanisatie-projecten. Het verkrijgen van een stukje erkenning en bevestiging is uiteraard fijn. We zijn trots op het hele team dat wij dit voor elkaar hebben gekregen.”

Hatek EWM