Holmatro lanceert Industrial Solutions

In de wereld van hoge druk hydrauliek is de vraag naar resultaatgerichte klantspecifieke oplossingen de afgelopen jaren sterk toegenomen. Inmiddels heeft Holmatro ruime ervaring met ‘op maat’ oplossingen in de wereld van heavy lifting and movement. De tijd is daarom aangebroken dat het bedrijf officieel naar buiten treedt met haar innovaties, onder de nieuwe naam ‘Industrial Solutions’.

“Met Industrial Solutions laten we zien dat we verder gaan dan alleen standaard hydraulisch gereedschap ontwikkelen en produceren”, aldus Niels Rombouts, directeur Holmatro Industrial Equipment. “De vraag naar klantspecifieke oplossingen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Inmiddels hebben we een volledig team van engineers en experts, toegewijd om samen met de klant de juiste oplossing te vinden voor diverse uitdagingen.”
Of het nu gaat om computer gestuurd synchroon positioneren van zware lasten, het horizontaal verplaatsen van industriële objecten en installaties met uitzonderlijke formaten in kleine ruimtes of grotere verticale verplaatsing van zware lasten met gecontroleerde besturing; niets is te gek voor het Holmatro Industrial Solutions team. Samenwerking met de klant, gebruiksgemak en veiligheid zijn hierbij steeds de uitgangspunten voor de ontwikkeling van deze ‘op maat’ oplossingen.
Alle producten van Holmatro worden in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en uitvoerig getest.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Geen categorie

Atlas Copco neemt Amerikaans fabrikant Rapid-Torc over

15-10 Atlas Copco Tools heeft door de overname van de Amerikaanse fabrikant Rapid-Torc nu ook…

Geen categorie

Nieuwe reeks multifunctionele cilinders van Holmatro

13-06 Op basis van gebruikersinput en de nieuwste technologieën heeft Holmatro een nieuwe range multifunctionele…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV