Huisshow van Trumpf gaat digitaal

0

De jaarlijkse huisshow Intech van Trumpf, die in maart had moeten plaatsvinden, vindt nu digitaal plaats van 27 tot en met 29 mei.

Iedereen kan deelnemen en participeren in inspirerende presentaties, rondleidingen en live demonstraties. Of via de chat rechtstreeks online in contact treden met deskundigen. Er zijn verschillende virtuele expositieruimtes waarin alle activiteiten plaatsvinden. Iedere bezoeker kan de topics kiezen die voor hem het meest interessant zijn en zo zijn eigen flexibele schema maken.

De expositie is alle drie dagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Er is een dagelijkse agenda met diverse onderwerpen zoals de nieuwe buislaser TruLaser Tube 3000 fiber, 3D-printen, de software-oplossingen voor de digitale fabriek en het laserlassen. Natuurlijk komt ook de Trulaser Center 7030 voorbij, het paradepaardje van Trumpf op lasersnijgebied dat snijdt en sorteert in één machine. Geautomatiseerd lassen, e-mobiliteit en het service-aanbod van Trumpf via de app komen eveneens aan bod.

Geen nood voor wie een presentatie mist: alles wordt opgenomen en alle opnames kunnen ook achteraf worden bekeken. Aanmelden kan via de website van Trumpf.