Hypertherm verbetert nestingsoftware ProNest

0

Hypertherm heeft haar nestingsoftware ProNest verbeterd met OneClick. Dit is een nieuwe, krachtige productiemodule waarmee diverse taken in één job kunnen worden geautomatiseerd.

De gebruiker hoeft maar één keer in te stellen welke handelingen nodig zijn voor een bepaalde job en OneClick doet de rest. De inspanningen voor de gebruiker zijn volgens Hypertherm minimaal.

ProNest 10.1 bevat nu ook Data Sync. Deze nieuwe module maakt het mogelijk om platen uit het MRP-/ERP-systeem (Material Requirements Planning/Enterprise Resource Planning) van de klant over te brengen naar de Plate Inventory in ProNest. Data Sync zorgt ervoor dat de platen uit het MRP-/ERP-systeem altijd bekend zijn in ProNest. Een nieuwe plaat die wordt ingevoerd in het MRP-/ERP-systeem, is dus onmiddellijk beschikbaar voor gebruik in ProNest. Data Sync zorgt er zelf voor dat wijzigingen in bestaande platen in het MRP-/ERP-systeem snel worden doorgegeven naar de voorraad in ProNest. De klant werkt dus altijd met de meest recente gegevens.

Verder kondigt Hypertherm verbeteringen aan in zijn True Bevel-technologie. ProNest kan namelijk worden uitgebreid met een optionele module voor schuine snedes, nu met tal van nieuwe functies en True Bevel-snijtabellen. Klanten die hun onderdelen schuin uitsnijden kunnen hun omsteltijden hiermee sterk inkorten en de kwaliteit van hun afgeschuinde onderdelen fors verbeteren.