Innovatie speerpunt op ESEF Maakindustrie 2024

Koninklijke Jaarbeurs staat van 12 tot en met 15 maart 2024 volledig in het teken van de maakindustrie. Op ESEF Maakindustrie, de belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering, staat de maakbaarheid van morgen centraal. ESEF Maakindustrie vindt gelijktijdig plaats met de TechniShow.

Diverse exposanten hebben hun deelname aan ESEF Maakindustrie 2024 al bevestigd.

ESEF Maakindustrie richt zich op bezoekers vanuit OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers. Zij laten zich op de beurs inspireren door actuele ontwikkelingen, doen nieuwe contacten op, breiden kennis uit en oriënteren zich op investeringen. Belangrijke thema’s op de beursvloer zijn dit jaar: duurzaamheid, digitalisering, ketensamenwerking en arbeidsmarkt waar volop innovatie gaande is.

Concurrentiepositie versterken

Diverse exposanten hebben hun deelname aan ESEF Maakindustrie 2024 al bevestigd. Jorrit van der Zee, Accountmanager bij Meijer Group, licht toe: “Meijer Metal Group neemt deel met als doel nieuwe zakelijke relaties te vormen, baanbrekende technologieën te ontdekken en waardevolle inzichten te vergaren om de groei en concurrentiepositie te versterken.”

Persoonlijk contact

“Zoals we investeren in gereedschap of onze mensen, vinden we het ook heel normaal om in een vakbeurs te investeren. Want om te weten te komen met wie je zakendoet, is persoonlijk contact de beste manier”, zegt Berry Nouwens, directeur van Partsupply. Patrick Stegenga, Sales accountmanager bij Fisher Edelstaal geeft als reden van deelname: “Eenvoudig en ongedwongen samenkomen om nieuwe relaties aan te gaan en bestaande relaties te versterken.”

Nieuwe klanten

Voor exposanten biedt ESEF Maakindustrie kansen. Denk daarbij aan het genereren van leads, demonstreren van producten en diensten, vergroten van de naamsbekendheid en opdoen van interessante contacten. Marnix Bruno, Sales Manager bij Hamofa Metal Machining: “Het resultaat van onze deelname in 2022 leidde tot een partnership met enkele nieuwe en interessante klanten. We kijken ernaar uit weer bedrijven tijdens ESEF 2024 te mogen ontmoeten die de uitdaging willen aangaan om met ons een langetermijnsamenwerking op te starten.”

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst. Meer informatie over ESEF Maakindustrie is hier beschikbaar.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

TechnishowNieuws

TechniShow toont oplossingen voor slim produceren in volle breedte

22-06 Jennie Elzinga, Sales Projectmanager bij Jaarbeurs, telt net als veel exposanten de weken af…

Verspanen

Aanloop naar TechniShow gestart

09-12 Met een kick-off bijeenkomst voor de exposanten is begin december de aanloop naar het…

Toeleveren

ESEF Maakindustrie en NEVAT bundelen krachten

30-09 ESEF Maakindustrie en NEVAT gaan samenwerken om meer te betekenen voor klanten en relaties.…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema