Iteq gaat in TV-liften en frames

0
201

Iteq Industries in Amersfoort heeft alle activiteiten van Breagle International in Nijkerk overgenomen. Onder de overname vallen onder meer de fabricage en verkoop van TV-Liften en frames.

De producten van Breagle zijn voor Iteq bekend terrein. Al vanaf het eerste uur is de plaatwerkspecialist betrokken geweest bij de ontwikkeling van de diverse producten, waaronder de TV-liften. Sindsdien is Iteq partner gebleven in zowel de doorontwikkeling alsmede de levering van plaatwerkproducten. Per 1 maart is de volledige productie naar de fabriek van Iteq verplaatst. Vanuit hier zijn de eerste leveringen inmiddels gerealiseerd.

Eerste eigen product
Door de overname heeft Iteq voor het eerst in haar bestaan een eigen product waarmee de markt bediend wordt. Naast het voortzetten van het huidige productportfolio van Breagle zal er ook ingezet worden op de doorontwikkeling van bestaande en het bedenken van nieuwe producten. TV-liften zijn een stukje techniek dat het mogelijk maakt om een televisie uit de grond of uit een meubel omhoog te laten komen. De liften zijn in verschillende hoogtes leverbaar, met RF of Bluetooth besturing. Iteq levert deze liften aan zowel de zakelijke markt als aan de particuliere markt. Daarbij wordt voor de particuliere markt gebruik gemaakt van diverse webshops.