Laserlascel Trumpf 5020 met toebehoren in online veiling

0

NTS Hermus in Venray biedt een laserlascel Trumpf 5020 aan via een online veiling op het platform van Troostwijk Auctions. De lascel wordt geveild inclusief alle toebehoren en kan op vrijdag 26 juni bezichtigd worden op afspraak, tijdens de kijkdag in Venray. Meebieden kan tot donderdag 2 juli 2020, de veiling sluit om 14:00 uur.

Als onderdeel van de NTS Group produceert plaatwerkspecialist NTS Hermus materialen tot en met 3 mm dikte. Het bedrijf is operationeel in de semiconductormarkt van (opto)mechatronische systemen en vervaardigt onderdelen voor onder andere laboratoria en de medische industrie.

De Laserlascel Trumpf 5020 wordt door NTS Hermus aangeboden via een online veiling, omdat het bedrijf deze lascel heeft vervangen voor een model dat sneller en energiezuiniger werkt. Door de ‘oude’ lascel te veilen wordt direct de waarde van overtollige activa verzilverd voor herinvestering en draagt het ook nog eens bij aan een circulaire economie. De laserlasmachine is goed onderhouden en wordt geveild inclusief alle toebehoren. De veiling is opgedeeld in zes kavels, waaronder een lasrobot en een koelinstallatie, die onderdeel zijn van een eindcombinatie van het totaal.

Over de veiling

De online veiling van de laserlascel sluit op donderdag 2 juli vanaf 14:00 uur.
Bezichtiging van de kavels is uitsluitend op afspraak mogelijk op vrijdag 26 juni 2020. Aanmelden kan hier. Locatie: Metaalweg 12, 5804 CG Venray.

Tijdens de afhaaldag op 13 juli (van 9.00 uur tot 16.00 uur) is een vorkheftruck met chauffeur beschikbaar, die kosteloos gebruikt kan worden. De maximale hefcapaciteit bedraagt 2,5 ton. De kavels zullen worden ontkoppeld door een Trumpf monteur. Demontage en verlading dient de koper zelf te verzorgen.

Alle details over deze veiling zijn te bekijken via deze link.