Lasnaad uit de fles

0

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een lijmsoort voor. Maar stel je nu eens voor dat er één lijmsysteem is dat 93% van alle materialen kan lijmen. Een lijm die bovendien ook kan versterken, vullen en vormen.

De Oostenrijke firma HG Power Glue is tijdens de ontwikkeling van haar lijmsysteem heel praktisch te werk gegaan. Er is nauwgezet gekeken naar eindeloze lijmmogelijkheden voor vrije tijd, industrie, huishouden en de werkplaats.

Zo is HG gekomen tot het product Lasnaad uit de fles. Een combinatie van een industriële lijm (ethylcyanoacrylaat) met een granulaat. Het lijmsysteem heeft daarmee tot 600% meer lijmkracht. De industriële lijm is tenminste drie jaar houdbaar en het flesje is zo goed ontworpen dat het spuitmondje schoon blijft en handig in gebruik is. Het granulaat is deels afkomstig uit de Swarovski fabriek en munt uit door de fijne structuur en kwaliteit. Lasnaad uit de fles is speciaal ontwikkeld om moeilijke breuken aan te pakken. Onderdelen die zwaar belast worden kunnen duurzaam en kostenefficiënt worden gerepareerd. Afgebroken plastic lipjes kunnen worden gelijmd en versterkt of zelfs opnieuw gevormd. Producten hoeven daarom niet weggegooid te worden maar kunnen goed gerepareerd worden.