Liemar officieel partner Exact

0
96

Liemar Software is officieel partner van Exact Software Nederland geworden. Deze samenwerking is bevestigd door het ondertekenen van een Global Reseller Agreement.

Liemar Software is hierdoor in staat om haar bestaande, maar ook nieuwe (internationale) klanten nog beter te voorzien van een totale oplossing met een maximale integratie met de software van Exact. Jan van Hapert, CEO Liemar Software, is ervan overtuigd dat Exact software extra functionaliteiten heeft die interessant zijn voor de staalbouw en metaalconstructie. “Wij verwachten nog veel groei in deze markt”, geeft hij aan.

Internationaal is er geen oplossing voor de staalbouw zoals Liemar Software, die samen met de software van Exact zoveel oplossingen biedt. Oplossingen die ervoor zorgen dat de staalbouw- en metaalconstructiebedrijven meer kosten gaan besparen. Wij zijn immers altijd op zoek naar nieuwe gereedschappen die ervoor zorgen dat onze klanten efficiënter kunnen werken, sneller kunnen leveren, faalkosten reduceren en altijd ‘in control’ zijn van hun bedrijf én projecten en dus méér winst maken.”

Liemar Software heeft reeds een betrouwbare en stabiele interface met Exact”, verklaart Erik Pongers (Account Director Exact). “Deze overeenkomst opent de weg naar meer samenwerken. Exact heeft een partnerprogramma voor nichespelers en heeft Liemar Software dus mede gekozen vanwege de grote installed base én haar marktleiderschap in de staalbouw en staalconstructie sector in de Benelux. Daarbij heeft Liemar Software ook internationaal belangrijke grote klanten die we samen al bedienen.”