MechDes neemt TT-Engineering over

0

MechDes Engineering is per 20 april eigenaar geworden van TT-Engineering. Hiermee ontstaat een engineeringsorganisatie van 120 medewerkers.

Werktuigbouwkundig Ingenieursbureau MechDes Engineering ontwikkelt en ontwerpt hoogwaardige, kennisintensieve oplossingen op het terrein van de zware speciaalmachinebouw/offshore, fabrieksautomatisering en productiemachines voor de automotive industrie. Directeur Van Ommeren: “MechDes is voortdurend op zoek naar mechanical en structural engineers, die het mogelijk maken om de diversiteit aan projecten voor klanten uit te voeren. De nieuwe schaalgrootte biedt mogelijkheden om gezamenlijk te voorzien in een gedegen opleiding voor mechanical engineers en het oppakken van grotere projecten. De combinatie MechDes en TT betekent tevens dat we de markt breder kunnen benaderen en dat er bij beide partijen een mooie kruisbestuiving en eventuele efficiencyverbetering kan ontstaan, door synergievoordelen op bijvoorbeeld ICT of administratief gebied.”

TT-Engineering is een ingenieursbureau in Zwolle met ervaring en expertise in de branches aerospace, automotive, machinebouw en energietechniek. Arco Guis, Manager Operations bij MechDes, neemt de dagelijkse leiding van TT-Engineering op zich. TT-Engineering behoudt haar naam en identiteit en zal daarmee naast MechDes in de markt blijven opereren.