Modulaire UPS 10-100 kW

0

Schneider Electric heeft de Galaxy VS geïntroduceerd. Deze efficiënte, modulaire, driefase Uninterruptible Power Supply (UPS) met capaciteiten van 10-100 kW is eenvoudig te installeren.

De UPS is ontwikkeld om aan de kritieke vermogensvereisten in IT-, commerciële of industriële omgevingen te voldoen. Met zijn compacte en flexibele design komt de Galaxy VS tegemoet aan de unieke vereisten van edge computing en kleine datacenters waar ruimte en toegankelijkheid beperkt zijn. De Galaxy VS heeft tot wel 99% efficiëntie en optionele lithium-ion batterijen verdubbelen de batterijduur.

Christopher Thompson, Vice President van 3 Phase Line of Business, Schneider Electric:”Onze nieuwste UPS biedt de juiste balans voor edge- en cloudklanten, die innovatieve oplossingen zoeken die eenvoudig in hun hybride ecosysteem ingezet kunnen worden. Dankzij het compacte, modulaire ontwerp kan de Galaxy VS sneller en in kleinere ruimtes worden toegepast dan traditionele UPS-systemen, waardoor gebruikers tijd en geld besparen.” De innovatieve en robuuste Galaxy VS is EcoStruxure Ready. Wat inhoudt dat beheerders en technisch personeel de status van de Galaxy VS overal en op elk moment op afstand kunnen monitoren met de EcoStruxure IT smartphone-app.