Nieuwe datums voor vakbeurzen en huisshows

0

Voor veel evenementen (vakbeurzen, huisshows, et cetera) die de komende weken niet doorgaan vanwege de uitbraak van het Coronavirus zijn reeds nieuwe datums vastgesteld. Enkele andere evenementen zijn helemaal geannuleerd of gaan digitaal. Hieronder een overzicht.

TechniShow/ESEF Maakindustrie
Voor de vakbeurzen TechniShow en ESEF Maakindustrie die van 17-20 maart zouden worden gehouden, is een nieuwe datum vastgesteld. Beide vakbeurzen worden nu gehouden van 1 tot en met 4 september in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hannover Messe
Voor de grootste industriebeurs ter wereld is een nieuwe datum vastgesteld. De Hannover Messe is verplaatst van 20-24 april naar 13-17 juli. Deze beurs vindt plaats in Hannover.

Tube & wire
De vakbeurzen voor de draad-, kabel-, buis- en pijpindustrie zijn verplaatst van 30 maart- 3 april naar 7-11 december. Deze beurzen worden gehouden in Düsseldorf.

Paintexpo
De vakbeurs voor industriële laktechniek zou worden gehouden van 21 tot en met 24 april in Karlsruhe, maar gaat niet door. Er volgt een nieuwe datum later dit jaar, maar die is nog niet vastgesteld.

Metav
De vakbeurs Metav voor metaaltechniek die zou worden gehouden van 10-13 maart in Düsseldorf is uitgesteld. De vakbeurs is opnieuw op de agenda gezet voor 23-26 maart 2021.

Open huis Index
Het open huis van werktuigmachinefabrikant Index (in Nederland vertegenwoordigd door Laagland), dat zou worden gehouden van 21-25 april in Esslingen gaat niet door. Index werkt nu aan een virtueel open huis.

Additive World Conference
Het congres over additieve productie dat Additive Industries voor de achtste keer zou houden in Eindhoven op 1 en 2 april, zal nu digitaal gaan plaatsvinden. Aanmelden voor gratis deelname kan hier.

Huisshow Trumpf
Trumpf (lasertechniek en machines voor plaatbewerking) heeft de internationale huisshow Intech in Ditzingen, die gepland was voor 24-27 maart, geannuleerd.

Huisshow Hermle
De huisshow van werktuigmachineproducent Hermle, die van 22-25 april zou worden gehouden in Gosheim is geannuleerd.