Nieuwe eigenaren Variclean

0

Variclean is overgenomen door Talentgroep Twente. Na ruim 20 jaar heeft de oprichter Albert Dekker besloten het bedrijf in andere handen over te dragen en daarmee voor verdere continuering zorg te dragen. Variclean zal worden geleid door ondernemer Bruce Spaltman, die als Technisch Sales Manager en Sales Director ruime ervaring heeft opgedaan in het aanmeten van klantspecifieke oplossingen in diverse markten.

Variclean is een ruim twintig jaar bestaande onderneming die zich bezighoudt met het leveren van maatwerkoplossingen voor het ultrasoon reinigen van uiteenlopende industriële toepassingen. Dekker blijft vooreerst nog actief binnen het bedrijf om lopende en nieuwe projecten te begeleiden. Daarnaast zal hij Bruce Spaltman gedurende een ruime periode inwerken en introduceren in de markt. Spaltman en de Talentgroep Twente zijn van plan het bedrijf binnen afzienbare tijd vanuit Oldenzaal verder op te bouwen met als fundament het succes van de afgelopen jaren.

Talentgroep Twente
Het samen werken aan een duurzame toekomst, van elkaar leren en creëren van synergie staat centraal bij Talentgroep Twente. Hierin zijn het creëren van klanttevredenheid en het leveren van kwaliteit een kernwaarde. Door het toevoegen van Variclean aan de groep is een verdere uitbreiding gerealiseerd en is een belangrijke volgende stap binnen de industriële markt mogelijk. Daarbij zijn samenwerken en het ontplooien van nieuwe activiteiten een basis voor een gezonde toekomst.