Nieuwe pand Van der Ende geopend

0
43

Onder grote belangstelling is op zaterdag 22 september het nieuwe bedrijfspand van Van der Ende Groep in Maasdijk officieel geopend.

Voor deze speciale gelegenheid was een deel van de bedrijfshal omgetoverd tot een sfeervolle ontvangstruimte, met alle denkbare faciliteiten. In de ochtend luisterden circa 350 genodigden, personeel en familieleden, naar een inspirerend verhaal van algemeen directeur Lex van der Ende. Verder werd er een energieke bedrijfsimpressie getoond en konden alle aanwezigen zich vermaken met de ‘Van der Ende conference’ door Sjaak Bral.

Van der Ende Groep heeft van oudsher een ijzersterke reputatie binnen de tuinbouw. Maar ook buiten de tuinbouw is het bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel nationaal als internationaal. “Door het unieke ‘alles onder één dak’ concept, zijn we lastig te vergelijken met vakgenoten. Goed beschouwd zetten we in de segmenten waarin we opereren de norm. En dat willen we ook graag,” zegt Lex van der Ende, algemeen directeur.
’s Middags was de open dag. Speciaal voor dit onderdeel van de feestelijke opening was er door het gehele pand een blauwe loper uitgerold en konden alle bezoekers via deze route kennis maken met alles wat Van der Ende Groep te bieden heeft. En dat is best veel. Alle vier de divisies zijnde tuinbouw, bouw, industrie en overheid kwamen volop aan bod. Met meer dan 25 stands waar diverse leveranciers en partners hun specifieke producten aan het publiek toonden, mocht je best spreken van een mini beurs. Er waren ruim 2.000 bezoekers.

Van der ende
Proost op de nieuwbouw. Tweede van links is algemeen directeur Lex van der Ende (Foto: Rolf van Koppen).