Nieuwe veilinghamer voor veilingmeester Frank Beniers

Per 1 januari wordt Frank Beniers mede-eigenaar van Orbis Auctions. Hij gaat zich toeleggen op het B2B en B2C veilen van machines, inventaris en goederen in een breed scala aan industrieën.

Waar en wat er ook geveild wordt, Beniers (53) heeft zeeën aan ervaring. Na als senior international site manager afscheid genomen te hebben van Troostwijk Auctions is hij vervolgens een jaar als zelfstandig consultant actief geweest. Nu wil hij met Orbis Auctions bewijzen dat klanten en kopers nog steeds centraal kunnen staan bij veilingen.

Ontzorging

Samen met co-owner Willem Geertsen zal Beniers in de bedrijfsvoering de focus leggen op ontzorging, persoonlijke service en duurzaamheid. Orbis Auctions is een internationaal opererend online veilingbedrijf, actief in onder andere metaalbewerking, houtbewerking en de agrarische sector. Van bedrijfspanden tot complete productielijnen. Orbis Auctions geeft klanten snel en overzichtelijk de mogelijkheid om te bieden op alle mogelijke combinaties en kavels.

Internationale professional

Mede door het feit dat hij al bijna dertig jaar actief is, is Beniers een bekend gezicht in de veilingwereld. Hij is begonnen als junior projectleider bij het toen nog kleine en bescheiden Troostwijk Auctions waar hij zich heeft opgewerkt tot senior international site manager. Zijn vorige functies hebben hem naar alle uithoeken van de wereld gebracht om daar veilingen te organiseren en te leiden en dat maakt hem tot een van de ervarenste internationale professionals in de veilingwereld. Meer dan dertig landen waaronder België, Duitsland, Zweden, Denemarken, Hongarije, Israël en Angola heeft Beniers bezocht als veilingmeester en taxateur. Veilingen voor goede doelen staan overigens ook prominent op zijn palmares net zoals zijn rol als veilingmeester in het populaire auctionprogramma Steel Buddies op D-Max tv.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Materialen

Non-ferro expediteur Ferliner overgenomen door groep investeerders

21-12 Ferliner, een expediteur uit Hedel gespecialiseerd in het transporteren van non-ferro producten, komt in…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X