Pasterkamp en partners op Euroblech

13

Pasterkamp Metal Sheet Solutions brengt op de Euroblech het partnerschap met de firma ZMM Pobeda duidelijk naar voren. Met deze partner heeft Pasterkamp samen een stand in hal 27, de rolvormhal van de Euroblech.

“Het werken met een partner die zeer grote projecten aankan is onmisbaar in de markt waarbij de klant een totaaloplossing vraagt”, zegt Teun Pasterkamp, die vertelt dat ook de verkoop van mobiele rolvormmachines een vlucht neemt. “Uiteraard willen onze klanten graag over alle nieuwe mogelijkheden horen voor hun productie. Zij zijn daarvoor welkom op onze stand.”

Andere partners
Maar ook veel andere partners van Pasterkamp doen mee aan de internationale vakbeurs voor plaatbewerking in Hannover. Zij hebben allemaal hun eigen nieuwigheden, zoals RWT, producent van breedbandslijpmachines. Al langere tijd is er de vraag naar horizontaal draaiende borstels die ook nog eens heen en weer bewegen. Deze vraag komt vooral van toeleveranciers van lasersnijproducten. RWT presenteert een nieuwe unit, die uiteraard gecombineerd kan worden met de bestaande schuurband, kant-, ontbraam- en finish units. Pasterkamp kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Iron  komt met een nieuwe productcombinatie, de IronBend. Dit is een buigcel, waarbij gebruik wordt gemaakt van de welbekende zwenkbuig- en strijkbuigtechniek in combinatie met een robot. Deze combinatie geeft een enorme flexibiliteit in het produceren van verschillende panelen.

Dalcos komt met een eigen sorteergedeelte achter de lasersnijmachine, de PowerSort. Hiermee is volledig automatische productie vanaf bandmateriaal tot uitgesorteerde producten mogelijk.

Vanad, leverancier van autogeen-, plasma- en lasersnijmachines staat voor het eerst op de Euroblech. Deze partner van Pasterkamp besloot na de succesvolle TechniShow in Utrecht om ook deel te nemen aan Euroblech.

Pasterkamp Metal Sheet Solutions, hal 27, stand L167