Paul Meijering gaat slimmer werken

0

Paul Meijering Metalen in Zaltbommel, internationale groothandel in RVS halffabrikaten, neemt februari 2016 nieuwe bedrijfssoftware in gebruik. Deze wordt gerealiseerd door Thinkwise uit Apeldoorn.

De nieuwe bedrijfssoftware wordt geïntegreerd met de bestaande logistieke applicaties en de nieuwe financiële software. Paul Meijering kan straks eenvoudig managementinformatie bekijken en trends ontdekken bij klanten. Zo kan het bedrijf slimmer werken en de bedrijfsprocessen stroomlijnen. Paul Meijering Metalen kan eenvoudig en snel wijzigingen doorvoeren en ICT strategisch inzetten bij de bedrijfsvoering. De nieuwe bedrijfssoftware is direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen. Klanten kunnen via het web inloggen en orders raadplegen.

Paul Meijering Metalen levert dagelijks naar meer dan 55 landen wereldwijd direct vanuit eigen voorraad buizen, platen en componenten in zowel roestvast staal als special alloys. De huidige bedrijfssoftware voldoet niet meer aan de eisen van de vooruitstrevende Paul Meijering. De directeur licht zijn keuze voor Thinkwise toe: “Om de beste roestvast staal leverancier in Europa te worden, blijven wij continu doorontwikkelen en vooruitkijken. Daarbij spelen ook de internationale klanten een grote rol. Het wordt steeds belangrijker om op een moderne en eenvoudige wijze te kunnen communiceren en zaken te doen. In Thinkwise hebben wij een partner gevonden die naadloos aansluit op onze wensen. Zij zijn continu bezig met de doorontwikkeling van hun Software Factory en innovaties op ICT gebied. Met Thinkwise zijn wij klaar voor de toekomst en worden wij de beste roestvast staal leverancier in Europa.”