Poedercoating die flexibel is én lang meegaat

0

Interpon Structura Flex van AkzoNobel is een assortiment poedercoatings dat de weersbestendigheid van poedercoatings die lang meegaan combineert met de voordelen van de standaard duurzame systemen.

Dit is volgens de producent een belangrijke ontwikkeling, want tot nu toe was het zo dat hoe duurzamer een coating, hoe minder de flexibiliteit. AkzoNobels innovatieve productontwikkeling brengt daar verandering in. Omdat dit een hogere flexibiliteit biedt (om scheurvorming te voorkomen) werd tot nu toe vaak een standaard duurzame poedercoating gebruikt wanneer een stuk metaal voorgelakt werd en vervolgens moest worden gebogen of in vorm gebracht.

Er zijn tien Interpon Structura Flex producten verkrijgbaar in stijlvolle en trendy kleuren. Dit betekent dat raam- en deurfabrikanten nu kunnen gaan werken met deze producten, zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit en tevens de levensduur en garantie van hun producten kunnen verlengen. Interpon Structura Flex voldoet aan de vereisten van Qualicoat klasse 2 voor verwering en Qualicoat klasse 1 voor technische prestaties, het kwaliteitslabel voor vloeibare en poedercoatings op aluminium voor toepassingen in de bouw.