Professioneel smeerplan op maat

0
944

Interflon Holland lanceert een nieuwe versie van Interflon Lubrication And Control (ILAC). Dit is een gebruiksvriendelijk onderhoudsmanagement systeem met een combinatie van diensten en producten om (smeer)technisch onderhoud strategisch te implementeren en te borgen zodat onnodige productieverliezen worden voorkomen en onderhoudskosten worden gereduceerd.

Met ILAC is men verzekerd van een professioneel smeerplan op maat. Zo worden alle smeerpunten in kaart gebracht, gedocumenteerd en met vooraf ingestelde frequentie ingepland voor onderhoud. Dit vele specialistische werk wordt geheel door een Interflon Lubrication Consultant uitgevoerd in overleg met een technisch verantwoordelijke van de klant. Bijzonder hieraan is dan ook dat dit online service product van Interflon geheel gevuld met alle (smeertechnische) onderhoudspunten wordt afgeleverd.
ILAC is inzetbaar voor het documenteren van onderhoudswerkzaamheden, automatiseren van smeer- en onderhoudsactiviteiten, effectief plannen en aansturen, rationaliseren van het aantal smeermiddelen, bepalen van het juiste smeermiddel in de juiste hoeveelheid per smeerpunt, registreren van afwijkingen van machines, rapportage van storing en urenverantwoording.
ILAC is hiermee een krachtige tool voor het complete onderhoud en wordt daarnaast veel ingezet ter ondersteuning van certificeringen als ISO 9001/14001 en HACCP.