Rutiel gevulde lasdraad van Esab

0
125

Esab heeft zijn multifunctionele, rutiel gevulde Filarc PZ6113 lasdraad voor alle posities opgewaardeerd. De fine-tuning van het geheel heeft geresulteerd in een verbetering in stevigheid en de draad is nu ook beschikbaar in een kleinere diameter voor gebruikers die dunnere platen willen lassen.

De opgewaardeerde Filarc PZ6113 kan nu worden gebruikt voor naden die een goede stevigheid tot -40 °C vereisen. Dit zal de toepasbaarheid van Filarc PZ6113 vergroten en in veel toepassingen hoeven gebruikers niet langer de draad te verwisselen bij het lassen van stalen platen van verschillende kwaliteiten.

De opwaardering heeft geen invloed op de talloze goedkeuringen en classificaties van de lasdraad, maar als klanten dit nodig hebben, kan Esab ondersteuning bieden bij alle noodzakelijke lasproeven en kwalificaties en helpen bij procesoptimalisatie. Tot nu toe werd Filarc PZ6113 aangeboden in draaddiameters van 1,2, 1,4 en 1,6 mm, maar nu wordt hij ook in een diameter van 1,0 mm vervaardigd. Al vele jaren is FILARC PZ6113 populair voor toepassingen in de scheepsbouw en algemene constructies. Deze hoogwaardige gevulde draad is eenvoudig te gebruiken in alle posities en kan lassen op hoge snelheden voor toepassingen met een hoge productiviteit. Hij kan worden gebruikt met Ar/CO2 of CO2-beschermgassen voor een soepele, stabiele boog die resulteert in lage spatniveaus en soepele aansluitingen.