Siegmund Award voor VLH

0

VLH Welding Group in Hapert is door de producent van las- en opspantafels Siegmund bekroond met de ‘Distributor of the Year 2018’ award. Een delegatie van het bedrijf was medio februari naar Duitsland afgereisd om de onderscheiding in ontvangst te nemen.

VLH is importeur van Siegmund, dat een groot assortiment van lastafels/opspantafels en toebehoren produceert. De Siegmund lastafel/opspantafel is een 3-dimensionaal opspansysteem waarop zelfs de meest gecompliceerde (las)constructies snel én met grote nauwkeurigheid opgespannen worden. Vaak worden constructies vlak opgespannen en gelast, waarna het werkstuk uiteindelijk– meestal omslachtig – in zijn drie dimensies wordt samengebracht. Dit proces is tijdrovend en kan tot onnauwkeurigheden leiden.

Met het 3-dimensionale opspansysteem kan zelfs de meest gecompliceerde (las)constructie snel én met grote nauwkeurigheid opspannen worden. Men kan het gehele werkstuk nauwkeurig en eenvoudig 3-dimensionaal voorbereiden, hechten en aflassen. Door middel van de speciaal door Siegmund ontworpen opspangereedschappen in combinatie met de lastafels en opspantafels te gebruiken, neemt de productiviteitsverbetering verder toe. Tijdens de Brabantse Metaaldagen zal VLH Welding Group onder meer producten van Siegmund tonen.

VLH Welding Group, stand A050

Gratis-toegangskaarten-Brabantse-Metaaldagen