Smezo sluit aan bij BT-Brammer

0

Smezo Technische Handelsonderneming is per direct geïntegreerd in het netwerk van Biesheuvel Techniek & Brammer vestigingen.

Met vestigingen in Heerlen en Roermond bedient Smezo de industrie, overheid en onderhoud- & bouw gerelateerde bedrijven in Limburg en de Euregio sinds 1933. Het familiebedrijf  is opgericht door grootvader Smeets. Vader Math Smeets droeg in 1991 de zaak over aan zoon Marc Smeets. Smezo groeide continu en realiseerde in 2017 een omzet van ruim € 10 miljoen.

Het bedrijf is een regionale leverancier van technische artikelen en gereedschappen met 100.000 artikelen op voorraad, een eigen bezorgdienst, maatwerk in voorraadbeheer en een 24 uurs servicedienst. Marc Smeets is verheugd dat het familiebedrijf onderdeel is geworden van het Biesheuvel Techniek & Brammer netwerk. “Deze integratie biedt Smezo continuïteit voor de lange termijn, waarbij we gebruik kunnen maken van de technische expertises van de nieuwe groep. Onze service blijft op niveau en onze klanten behouden hun vertrouwde contactpersonen.”