Tappen met kernboormachine nu nog makkelijker

0
50

Euroboor biedt een reeks van universele Morse Conus tapkoppen met slipkoppeling. Deze zijn in het bijzonder ontworpen voor gebruik in combinatie met een draagbare magnetische kernboormachine.

Beschikbare modellen zijn de ETC.2 (Morse Taper 3 – machinetappen van 8 – 20 mm (5/16″ – 3/4″)) en de ETC.3 (Morse Taper 3 – machinetappen van 14 – 30 mm (1/2″ – 1 3/16″)). Naast de eerder genoemde slipkoppeling bieden de nieuwe tapkoppen ook een heldere schaalverdeling voor het instellen van de weerstandskoppel en worden beide tapkoppen geleverd met twee verschillende rubber centreerhulzen en gereedschap voor de instelling en montage. De voordelen zijn: Snelle en precieze montage van tappen, verhoogde accuraatheid van schroefdraadafmetingen en een drastische verlaging van kans op gebroken tappen en beschadigd schroefdraad.

Euroboor in Zoetermeer is producent van industriële draagbare gereedschappen. Met vijf vestigingen over de wereld en een lokaal dealernetwerk is Euroboor wereldwijd actief betrokken in meer dan 70 landen. De producten worden in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd met de hoogste industriële kwaliteitsnormen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van A-klasse materialen en producten.