TIV Gorinchem vormt breed platform met Roestvast Staaldagen

Op 16, 17 en 18 april vinden de  8e editie van TIV Gorinchem en de 1e editie van Roestvast Staaldagen plaats. TIV is de vakbeurs voor toeleveranciers binnen de gehele technische industrie. Met de komst van Roestvast Staaldagen wordt het specifieke segment RVS uitgelicht. Met een heel eigen evenement omtrent het be- en verwerken van roestvaste metalen laat deze markt zien wat dit vakgebied te bieden heeft.

“Door Roestvast Staaldagen  gelijktijdig naast TIV te laten plaatsvinden wordt er dieper ingegaan op het materiaal RVS binnen de technische sector”, zegt TIV-beursorganisator Bennie Haan. “Voor de bezoekers ontstaat zodoende een breed platform, waarbij alle facetten uit de technische industrie aan bod komen. De deelnemende bedrijven grijpen deze mogelijkheid aan om zich te presenteren binnen de regio en hun nieuwe producten en technieken te tonen. Zij trekken drie dagen uit om bezoekers volledig op de hoogte te brengen van hun specialismen.”
Doordat beide evenementen gelijktijdig plaatsvinden, kunnen in één keer beide beursvloeren worden bezocht. “Het toegangsbewijs voor TIV geeft tevens toegang tot Roestvast Staaldagen en andersom”, aldus Haan.

De beursorganisatoren die zich bezig houden met dit complete vakevenement zijn Bennie Haan, Mariska Egberts en Minke Heidema. Ze zijn druk bezig met het afronden van de laatste organisatorische aspecten. “De komende weken worden de puntjes op de ‘i’ gezet”, aldus Haan. Ook de exposanten zijn ter voorbereiding druk bezig met hun stand en de invulling ervan.
Er wordt dinsdagochtend afgetrapt met het congres Roestvast Staaldagen. Deze congresdag staat in het teken van  lastechniek. Daarna zal Koninklijke Metaalunie de officiële opening verzorgen. De daaropvolgende dagen worden tijdens het congresprogramma de thema’s oppervlaktebehandeling en apparatenbouw behandeld. Vanaf 13.00 uur is er volop de mogelijkheid om exposanten de hand te schudden op de beursvloer.
Op de website www.evenementenhal.nl/gorinchem is te zien welke bedrijven exposeren.  Wie gerelateerd is aan de technische branche kan online eenvoudig gratis entreebewijzen voor een bezoek aan beide vakbeurzen aanvragen.
Wie ’s ochtends het congres Roestvast Staaldagen bij wil wonen dient in het bezit te zijn van betaalde toegangskaarten. Deze zijn ook via de website te bestellen.

Openingstijden:                
Dinsdag     16 april 13.00-21.00 uur
Woensdag    17 april 13.00-21.00 uur
Donderdag     18 april 13.00-21.00 uur
    
Voor meer informatie kijk op www.evenementenhal.nl

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Geen categorie

Complete oplossingen van Rovanda

10-04 Rovanda biedt complete oplossingen voor de vakman in de industrie, techniek, bouw en offshore.…

Geen categorie

Nestinox financieel gezond

10-04 Nestinox heeft onlangs een Graydon Financieel Gezond award ontvangen. Hiermee behoort Nestinox, partner op…

Geen categorie

Fors besparen met Waveform voorfreesstrategie

10-04 Bij voorfrezen is het belangrijk zoveel mogelijk materiaal in een zo kort mogelijke tijd…

Geen categorie

Amari Metals is sterk in RVS leidingen en buizen

10-04 Amari Metals in Vianen is een voorraadhoudende handelaar in roestvaststalen producten, koper- en nikkellegeringen,…

Geen categorie

Speciale materiaalkwaliteiten

10-04 Dat MSE Metal Service Europe in Leerdam het als vertegenwoordiger van diverse grote staalbedrijven…

Geen categorie

Zink Nikkel stopt rode roest lang

10-04 Corrosiebestendig, milieuvriendelijk én procesveilig. Dat is het Zink-Nikkel Proces van Verzinkerij Twente in Almelo.…

Geen categorie

Maximaal gebruiksgemak

10-04 Op een grote logistiek vakbeurs in Stuttgart heeft Kardex Remstar eerder dit jaar haar…

Geen categorie

Multinal neemt DGI over

10-04 De Multinal Group heeft DGI – Duivendrechtse Galvano Industrie – met terugwerkende kracht per…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV