Topdeals FEIN met kantenfrees en haakse slijper

FEIN is het nieuwe jaar gestart met een tweetal acties voor professionele gebruikers uit de staal-, metaal-, reservoir- en machinebouw. Bij een van deze acties draait het om het voorbereiden en nabewerken van de lasnaad.

Voor eersteklas afschuiningen: als klanten in de actieperiode kiezen voor een van de drie pakketten, bestaande uit haakse slijper en kantenfrees, krijgen ze een bijpassende set van tien freeswisselplaten ter waarde van 269 euro (excl. btw) gratis.

Twee elektrische gereedschappen vergemakkelijken de werkstappen van de lasnaadvoorbereiding tot aan het afslijpen van de lasnaad aanzienlijk: de kantenfrees en de haakse slijper. In de actieperiode biedt FEIN drie pakketten met deze gereedschappen aan. Wie t/m 31 maart kiest voor een van de drie pakketten bestaande uit een haakse slijper en een kantenfrees, kan daar gratis een bijpassende set van tien freeswisselplaten ter waarde van 269 euro (incl. btw) bij bestellen. Voorwaarde voor het krijgen van de gratis extra’s is dat de gebruikers de in de actieperiode gekochte machines uiterlijk op 30 april 2021 registreren voor de 3 jaar FEIN PLUS-garantie. De actiecode geven ze aan bij de registratie. De klant ontvangt de gratis extra’s per post. Dit zijn de drie pakketten:

Pakket 1

Pakket 1 is ontwikkeld voor metaalbewerkingsprofessionals die mobiel, flexibel en in kleine ruimtes moeten werken. Vast onderdeel is de 18 Volt accu-kantenfrees AKFH 18-5 Select met 45° frees. Bij de haakse accuslijper kan de koper kiezen uit vier apparaten. De selectie bestaat uit de CCG 18-115 BL of CCG 18-125 BL Select of uit de CCG 18-115 BLPD of CCG 18-125-BLPD Select, die beide zijn uitgerust met een dodemansschakelaar. Na registratie voor de 3 jaar FEIN PLUS-garantie en invoer van de actiecode, ontvangen de kopers een set met tien SX-freeswisselplaten gratis. Deze zijn onder andere te gebruiken voor afschuiningen tot 5 mm.

Pakket 2

Pakket 2 bevat krachtige kabelgebonden machines die geschikt zijn voor langdurig gebruik. De set bevat de kantenfrees KFH 17-8 R met boostertechnologie die de trillingen met 30 tot 80 procent vermindert en daarmee de productiviteit verhoogt. Wat de haakse slijper betreft kunnen gebruikers kiezen tussen de WSG 15-125 P, de WSG 15-125 PR met ErgoGrip en de WSG 15-125 PRT die is uitgerust met zowel ErgoGrip als een dodemansschakelaar. Na een registratie van de machines voor de 3 jaar FEIN PLUS-garantie ontvangen kopers tien KX-freeswisselplaten voor afschuiningen tot 8 mm lengte gratis.

Pakket 3

Pakket 3 beschikt over krachtige elektrische gereedschappen die worden gebruikt voor de brug- of scheepsbouw. Daaronder valt de kantenfrees KFH 17-15 R met booster- en veertechnologie die ervoor zorgt dat de grote rotatiekrachten verzacht worden voor gelijkmatig frezen. Bij de haakse slijpers kunnen gebruikers kiezen tussen vier machines uit de 1700 Watt-serie: de WSG 17-125 P, de WSG 17-125 PS (speciaal voor lamellen- en fiberschijven), de WSG 17-125 PRT met ErgoGrip en dodemansschakelaar of de WSG 17-70 INOX met variabel instelbare toerentallen. Als gebruikers hun machines volgens de actie registreren en de code invoeren, krijgen ze gratis tien KX-freeswisselplaten voor afschuiningen tot 15 millimeter lengte toegestuurd.

Meer informatie over deze topdeals vindt u hier.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

Nieuwe instap magneetkernboormachine FEIN

05-07 Veel klanten van FEIN moeten met hun kernboormachines dikwijls onder de zwaarste omstandigheden een…

MetaalNieuws Extra IM

Robuust en krachtig: de nieuwe FEIN haakse slijpers

28-04 Daarmee presenteert FEIN een afgestemd systeem bestaande uit machine en slijpmiddelen voor professionals in…

Werkplaatstechniek

Veilig en nauwkeurig: FEIN afkortzaag metaal MKAS 355

02-02 Door de koudzaagmethode wordt het materiaal nauwelijks verhit, waardoor er geen metaalstofvorming en afhankelijk…

MetaalNieuws Extra IM

Grote FEIN kernbooractie

03-06 Als voorwaarde geldt: de klant registreert de actiemachine na aankoop voor de 3 jaar…

Werkplaatstechniek

Nieuwe kantenfrees voor afschuiningen tot 7 mm

28-04 Hiervoor zijn slechts twee arbeidsgangen nodig: in de eerste stap haalt de gebruiker met…

Werkplaatstechniek

Online-gereedschapsbeheer en Bluetooth-snellader FEIN

24-03 Met de nieuwe my.FEIN-app en de online-portal hebben de gebruikers en dealers van elektrisch…

Werkplaatstechniek

Topdeal FEIN voor eersteklas boorresultaten

13-03 Tot en met 31 maart krijgen klanten bij de koop van een actiekernboormachine een…

Werkplaatstechniek

Kantenfrezen voor nauwkeurige afschuiningen en radiussen

23-10 FEIN heeft drie met de hand geleide kantenfrezen ontwikkeld: de 18 Volt accukantenfrees AKFH…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen