Topdeals FEIN met kantenfrees en haakse slijper

FEIN is het nieuwe jaar gestart met een tweetal acties voor professionele gebruikers uit de staal-, metaal-, reservoir- en machinebouw. Bij een van deze acties draait het om het voorbereiden en nabewerken van de lasnaad.

Voor eersteklas afschuiningen: als klanten in de actieperiode kiezen voor een van de drie pakketten, bestaande uit haakse slijper en kantenfrees, krijgen ze een bijpassende set van tien freeswisselplaten ter waarde van 269 euro (excl. btw) gratis.

Twee elektrische gereedschappen vergemakkelijken de werkstappen van de lasnaadvoorbereiding tot aan het afslijpen van de lasnaad aanzienlijk: de kantenfrees en de haakse slijper. In de actieperiode biedt FEIN drie pakketten met deze gereedschappen aan. Wie t/m 31 maart kiest voor een van de drie pakketten bestaande uit een haakse slijper en een kantenfrees, kan daar gratis een bijpassende set van tien freeswisselplaten ter waarde van 269 euro (incl. btw) bij bestellen. Voorwaarde voor het krijgen van de gratis extra’s is dat de gebruikers de in de actieperiode gekochte machines uiterlijk op 30 april 2021 registreren voor de 3 jaar FEIN PLUS-garantie. De actiecode geven ze aan bij de registratie. De klant ontvangt de gratis extra’s per post. Dit zijn de drie pakketten:

Pakket 1

Pakket 1 is ontwikkeld voor metaalbewerkingsprofessionals die mobiel, flexibel en in kleine ruimtes moeten werken. Vast onderdeel is de 18 Volt accu-kantenfrees AKFH 18-5 Select met 45° frees. Bij de haakse accuslijper kan de koper kiezen uit vier apparaten. De selectie bestaat uit de CCG 18-115 BL of CCG 18-125 BL Select of uit de CCG 18-115 BLPD of CCG 18-125-BLPD Select, die beide zijn uitgerust met een dodemansschakelaar. Na registratie voor de 3 jaar FEIN PLUS-garantie en invoer van de actiecode, ontvangen de kopers een set met tien SX-freeswisselplaten gratis. Deze zijn onder andere te gebruiken voor afschuiningen tot 5 mm.

Pakket 2

Pakket 2 bevat krachtige kabelgebonden machines die geschikt zijn voor langdurig gebruik. De set bevat de kantenfrees KFH 17-8 R met boostertechnologie die de trillingen met 30 tot 80 procent vermindert en daarmee de productiviteit verhoogt. Wat de haakse slijper betreft kunnen gebruikers kiezen tussen de WSG 15-125 P, de WSG 15-125 PR met ErgoGrip en de WSG 15-125 PRT die is uitgerust met zowel ErgoGrip als een dodemansschakelaar. Na een registratie van de machines voor de 3 jaar FEIN PLUS-garantie ontvangen kopers tien KX-freeswisselplaten voor afschuiningen tot 8 mm lengte gratis.

Pakket 3

Pakket 3 beschikt over krachtige elektrische gereedschappen die worden gebruikt voor de brug- of scheepsbouw. Daaronder valt de kantenfrees KFH 17-15 R met booster- en veertechnologie die ervoor zorgt dat de grote rotatiekrachten verzacht worden voor gelijkmatig frezen. Bij de haakse slijpers kunnen gebruikers kiezen tussen vier machines uit de 1700 Watt-serie: de WSG 17-125 P, de WSG 17-125 PS (speciaal voor lamellen- en fiberschijven), de WSG 17-125 PRT met ErgoGrip en dodemansschakelaar of de WSG 17-70 INOX met variabel instelbare toerentallen. Als gebruikers hun machines volgens de actie registreren en de code invoeren, krijgen ze gratis tien KX-freeswisselplaten voor afschuiningen tot 15 millimeter lengte toegestuurd.

Meer informatie over deze topdeals vindt u hier.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

MetaalNieuws Extra IM

Van 15 naar 7 seconden met de snelste magneetkernboormachine van FEIN

22-11 Op deze manier wordt de productiviteit verdubbeld en wordt er zowel tijd als contant…

Oppervlaktetechniek

Sterke slijpers – zonder compromissen

03-10 Kortom: een echte doorzetter voor de gebruiker, wat vooral loont voor de portemonnee. Er…

Toeleveren

FEIN VersaMAG maakt spankracht mobiel

17-07 Dankzij de permanente magneet is de nieuwe VersaMAG bankschroef niet langer vastgeketend aan de…

Toeleveren

Compacte probleemoplosser voor montagewerk

16-01 De magneet-kernboormachine KBC 36 MAGFORCE onderscheidt zich door de compacte bouwvorm. FEIN heeft deze…

Toeleveren

Nieuwe instap magneetkernboormachine FEIN

05-07 Veel klanten van FEIN moeten met hun kernboormachines dikwijls onder de zwaarste omstandigheden een…

MetaalNieuws Extra IM

Robuust en krachtig: de nieuwe FEIN haakse slijpers

28-04 Daarmee presenteert FEIN een afgestemd systeem bestaande uit machine en slijpmiddelen voor professionals in…

Werkplaatstechniek

Veilig en nauwkeurig: FEIN afkortzaag metaal MKAS 355

02-02 Door de koudzaagmethode wordt het materiaal nauwelijks verhit, waardoor er geen metaalstofvorming en afhankelijk…

MetaalNieuws Extra IM

Grote FEIN kernbooractie

03-06 Als voorwaarde geldt: de klant registreert de actiemachine na aankoop voor de 3 jaar…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?