Trotec Laser 'on the road'

0
9

Trotec gaat weer ‘on the road’. Op 18 en 19 september vindt een Road Show plaats in het Tulip Inn Hotel in Oosterhout (Brabant). De vele mogelijkheden van een lasermachine worden tijdens de show gedemonstreerd: van (foto)spiegels graveren, stempels maken, plexidisplays maken, model- en maquettebouw, wegbewijzering tot het personaliseren van drinkbekers.

Hiervoor worden verschillende lasermachines ingezet: de Speedy 100, de Speedy 300 Flexx en de nieuwe aanwinst van Trotec, de Speedmarker 300. Naast de exclusieve promoties, de demonstraties en het advies van productexperts, is er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met de laser.

Europese award
Trotec is een producent van pasklare laseroplossingen met een breed gamma van toepassingen, die in Nederland wordt vertegenwoordigd door Trotec Laser in Haaksbergen. Onlangs mocht het bedrijf op de FESPA in Londen een prestigieuze European Digital Press Association (EDP) Award in ontvangst nemen. In de categorie ‘Best flatbed finishing system’ koos de jury de Speedy 400 als Runner-Up Product.
Trotec heeft de Speedy 400 ook tijdens de FESPA beurs voor de printindustrie in Londen gepresenteerd. Het werkgebied van de machine van 1000 x 610 mm zorgt ervoor dat alle gangbare standaard materiaalafmetingen bewerkt kunnen worden. Het multifunctionele tafelconcept maakt snelle en eenvoudige configuratie voor alle snij- en graveerapplicaties mogelijk. Afhankelijk van de applicatie, kan de standaard-, vacuüm of snijtafel gekozen worden, het plaatsen en omwisselen van de tafels is eenvoudig. Bij het ontwerp van de lasermachine heeft Trotec de focus gelegd op gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit.

Elke Speedy 400 is ‘ready for flexx’. Dit betekent dat hij op elk gewenst tijdstip uitgebreid kan worden naar een Speedy 400 flexx, door het installeren van een extra laserbron.

]]>