Van Hoorn Machining met vernieuwde productgamma Kasto op MetaalExpo

0

Als trouwe deelnemer van de Technishow kan Van Hoorn Machining uiteraard niet wegblijven op de eerste editie van MetaalExpo. Met een schitterende stand vol noviteiten zal de zaagspecialist uit Veldhoven haar vertegenwoordiging van Kasto en Wikus presenteren.

Op de stand worden de nieuwste zaagmachines KASTOverto A2 en KASTOpractical U2 getoond. Deze maken deel uit van het vernieuwde productgamma van Kasto. Een eyecatcher is de vernieuwde KASTOverto A2, welke door Kasto recent in een nieuw jasje is gestoken. Dit is een volledig ingekapselde machine, die haast niet doet vermoeden dat het een bandzaagmachine is.

De KASTOverto A2 heeft bij 90° een zaagbereik van 260 mm in rondmateriaal. Bij vlakmateriaal bedraagt het bereik 260 mm x 320 mm. De KASTOverto A2 is een vrij compacte zaagmachine met zijn afmetingen van 2365 mm x 1350 mm x 1765 mm. KASTO heeft deze machine ontwikkeld voor kleine en middelgrote series zaagwerk.

De solide KASTOpractical U2 is een halfautomatische bandzaagmachine in zeer stabiele bouwwijze, voor het recht en verstekzagen van profielen, buizen en massief materiaal in alle kwaliteiten. De zaagvoeding geschiedt hydraulisch. De lichtlopende verdraaiing van de zaageenheid maakt het mogelijk traploos en snel iedere gewenste verstekhoek in te stellen: rechts tot 60° (spitse hoek 30 °), links tot 45 °. Een goed afleesbaar instelscala, vaste aanslag voor 90°, 45° en 60° zaagsneden.

Verder zal Van Hoorn de hoogkwaliteit zaagbanden van Wikus volop presenteren, waarbij vooral de perfecte combinatie met de zaagmachines van Kasto wordt benadrukt.

Van Hoorn Machining, standnummer 06.G220