Volledig PBM-assortiment in nieuwe catalogus Hoffmann Group

0

De Hoffmann Group, systeempartner voor kwaliteitsgereedschap, presenteert in de nieuwe catalogus 2017/2018 voor het eerst een omvangrijk en volledig assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Dit aanbod omvat ongeveer 6000 producten.

Deze PBM-producten zijn samengevat in een aparte catalogus, die op grote schaal door ervaren PBM-specialisten zal worden uitgedragen. In totaal bevat de set van vier nieuwe catalogi rond 75.000 artikelen uit de toepassingsgebieden Verspaning, Hand- en meetgereedschap, Bedrijfsinrichting en PBM. De catalogus 2017/2018 is geldig vanaf 1 augustus 2017. De daarin opgenomen artikelen en nieuwe producten kunnen vanaf dat moment ook in de eShop van de Hoffmann Group worden besteld.

Groeiende behoefte
Met het PBM-assortiment versterkt de Hoffmann Group haar positie als systeempartner voor de industrie: “De afgelopen jaren is bij onze klanten de behoefte aan persoonlijke beschermingsmiddelen gestaag toegenomen”, vertelt Martin Reichenecker, directeur Marketing en Verkoop. “We hebben de PBM-markt daarom onderzocht en het volgens ons beste portfolio samengesteld. Tegelijkertijd hebben we onze buitendienst in geheel Europa uitgebreid met PBM-adviseurs. Daarmee zijn we de enige aanbieder, die niet alleen kwaliteitsgereedschap en bedrijfsinrichting, maar ook een volledig assortiment PBM inclusief advies Europabreed in haar portfolio heeft.“

Garant-noviteiten
Alle groepen in de nieuwe catalogus werden herzien en uitgebreid met in totaal rond 12.500 catalogusposities. Van de noviteiten in de catalogus zijn er meer dan 4500 van het premium-merk Garant. Daaronder bevinden zich innovaties uit het programma ‘Garant Master’, nieuwe draaisoorten, het enkele-stuks-uitgiftesysteem Garant Tool24 PickOne alsmede tal van hand- en meetgereedschappen.
Binnen het assortiment Hand- en Meetgereedschap zijn bovendien voor het eerst ook meetapparaten van het merk Fluke vertegenwoordigd. Op het gebied van elektrotesten en warmtebeeld gelden deze producten bij professionele gebruikers als bijzonder betrouwbaar en robuust en zijn ze daardoor zeer gewild.

Preselectie
“Onze klanten moeten kiezen uit een voortdurend complexer wordend productaanbod – dat maakt de koopbeslissing moeilijker”, vervolgt Reichenecker. “We maken voor hen daarom een preselectie en bieden bij producten waar nodig een uitstekend advies – en dat in alle groepen. Daarbij komen bovendien onze leverbetrouwbaarheid en punctualiteit. Dat maakt ons tot een betrouwbare systeempartner wiens kracht bestaat uit een hoogwaardig allround-servicepakket uit één hand.”