Vossebelt stopt met kalibratie meetgereedschappen van derden

0

Vossebelt Precisiebewerking in Emmen is per 1 maart gestopt met de kalibratie van meetgereedschappen voor derden. Het bedrijf gaat zich meer op zijn kernactiviteiten richten: slijpen, honen, leppen, draaderoderen en vlamspuiten.

Voor de trouwe klanten heeft Vossebelt gezocht naar een betrouwbare partner in de regio die voortaan de kalibratiewerkzaamheden kan voeren. Deze partner is gevonden in de firma Wocken, een Duitse familieonderneming met de hoofdvestiging in Meppen en diverse andere vestigingen in Duitsland. Deze firma heeft jarenlange ervaring in het op een hoogwaardige wijze uitvoeren van kalibratiewerkzaamheden van meetgereedschappen ten behoeve van de metaal- en kunststofverwerkende bedrijven in Nederland en Duitsland.

Wocken is in staat op een snelle en hoogkwalitatieve wijze in het eigen DAkkS geaccrediteerde laboratorium gereedschappen te kalibreren. Het kan het transport en de benodigde verpakkingen van de te kalibreren gereedschappen beschikbaar stellen. Tevens staat de klanten een digitaal meetmiddelen management systeem ter beschikking, waarmee ze op elk moment kunnen controleren of gereedschappen gekalibreerd moeten worden. Wie dat wil, kan zijn te kalibreren gereedschappen blijven afgeven bij Vossebelt Precisiebewerking. Hier haalt de transportdienst van Wocken de gereedschappen elke woensdag af. Zodra gereed levert Wocken de gereedschappen af op het adres van de klant.