Waterjet Technology Open Days bij Resato

0

Met de focus op de technologie van het waterstraalsnijden organiseert Resato  op 14 en 15 september weer de jaarlijkse open dagen op haar hoofdkantoor in Assen.

Waterstraalsnijden (ook wel ‘waterjet cutting’ genoemd) is een fascinerende productiemethode die volgens Resato International zelfs als een kunst mag worden gezien. Het bedrijf ontwikkelt en produceert al ruim 15 jaar hoogwaardige waterstraalsnijmachines. Tijdens de open dagen worden de passie en kennis die nodig is voor het werken met deze snijmethode gedeeld met de aanwezigen.

Internationale expertise met waterstraalsnijden
Al sinds 2000 ontwikkelt Resato oplossingen voor het snijden met waterstralen onder hoge druk, voor materialen zoals plaatmetaal, steen, plasticsoorten en composieten. In het hart van deze machines bevindt zich de pomp waarmee deze waterstralen onder hoge druk worden gegenereerd. Daarbij komt alle expertise samen die Resato heeft met tal van hogedruksystemen.

De Waterjet Technology Open Days 2017 vinden dit jaar plaats op 14 en 15 september in Assen. Resato geeft hier in verschillende formats en vanuit diverse perspectieven uitleg over de techniek achter waterstraalsnijden. Tijdens paneldiscussies komen enkele van de grootste klanten aan het woord. Ook worden workshops gegeven die meer inzicht bieden in de voordelen van waterstraalsnijden, manieren om dit zo winstgevend mogelijk te doen, en meer. Tijdens een tour door de productiefaciliteit leren de bezoekers nog meer achtergronden over dit interessante onderwerp.

Registeren voor de open dagen kan hier.