Zeroclamp CNC-beladingsrobot live op Brabantse Metaaldagen

0

Met een gezamenlijke presentatie introduceren Hoffmann Quality Tools en Pro4CNC tijdens de Brabantse Metaaldagen de Zerobot 100V CNC-beladingsrobot.

Op de stand van Hoffmann Quality Tools worden het assortiment gereedschappen en de Zerobot 100V samen gepresenteerd. “Wij ruimen een deel van onze stand in voor Zeroclamp en zullen de CNC-beladingsrobot samen met Pro4CNC fysiek tonen in een demo-opstelling”, zegt Henry Blom, algemeen directeur van Hoffmann Quality Tools.

De Duitse fabrikant Zeroclamp maakt hoogwaardige producten voor het opspannen van onderdelen op bewerkingscentra, draaibanken, meetbanken en andere productiemachines. De jongste ontwikkeling, nu alweer meer dan 4 jaar geleden, is een CNC-beladingssysteem met een 4-assige 100 kilogram robot. Hoffmann Quality Tools uit Hengelo voert al 6 jaar het nulpuntspansysteem met bijbehorende gereedschappen van Zeroclamp en Pro4CNC heeft de Nederlandse en Belgische vertegenwoordiging van de beladingscellen voor CNC-draai- en CNC-freesmachines van dit merk.

Zeroclamp CNC-beladingsrobot live op Brabantse Metaaldagen
Op de stand van Hoffmann Quality Tools worden het assortiment gereedschappen en de Zerobot 100V samen gepresenteerd.

Gemakkelijk te programmeren
De Zerobot CNC-beladingsrobot heeft een hoog draagvermogen van 100 kg en kan zowel ruwdelen, pallets alsook gereedschaphouders beladen. Met name dit laatste geeft veel mogelijkheden om ook machines met kleine gereedschapsmagazijnen te automatiseren. Dit beladingssysteem is zo gemakkelijk te programmeren en in te stellen dat een automatische belading ook al zinvol is bij kleine series vanaf vijf stuks. Dankzij de mogelijkheden om zowel ruwdelen, pallets alsook zelfs de gereedschaphouders te beladen, is dit systeem universeel inzetbaar. De compacte opbouw biedt ruimte voor veel producten bij een optimale plaatsbenutting dankzij vrij indeelbare racks. De CNC-machine blijft vrij toegankelijk voor bemande productie.Het systeem kan zelfs ingezet worden als tilhulp tijdens bemande uren.

Hoffmann Quality Tools, stand C022

Gratis-toegangskaarten-Brabantse-Metaaldagen