Troostwijk veilt materieel draaicentrum Machine Exploitatie

0
424

Troostwijk veilingen veilt momenteel alle materieel van draaicentrum Machine Exploitatie uit Middelburg. Maar liefst 169 items komen onder de virtuele hamer. Er kan online geboden worden op draaibanken, freesmachines, kotterbanken, boormachines, las- en snijmachines en zaag- en slijpmachines. Daarnaast worden er nog machinetoebehoren en meetgereedschappen aangeboden.

De veiling is van start gegaan op 25 oktober en sluit 7 november. De kijkdag vindt 6 november  plaats in Middelburg van 10.00 tot 16.00 uur.

Martijn van Schie, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen, zegt: “Het mag dan veelal gaan om al wat oudere grote metaalbewerkingsmachines, ze zijn zeker nog  goed bruikbaar en kunnen nog heel wat jaren mee. Daarom verdienen ze absoluut een tweede leven en zullen ze hun kopers nog goed van dienst zijn.”

Ruime keuze
Geïnteresseerden kunnen onder andere bieden op carrousel en CNC draaibanken van merken als Berhtiez, Schiess en Okuma, waarbij de Schiess 3000 dual head carrousel draaibank en de Berthiez BMFC160 CNC carrousel draaibank een speciale vermelding waard zijn. De laatste wordt aangeboden met diverse  machinedelen op twee pallets en inclusief tweede bar met een ongebruikte as. Daarnaast worden er, naast kotterbanken van Wotan, ook verschillende boor-, zaag- en slijpmachines geveild. Las- en snijmachines zijn goed vertegenwoordigd met merken als Hancock, Walter Giesekin, Heinrichsgluck en Bode. Ook lastrafo’s en gereedschappen behoren tot de veilingitems.

Over de veiling
De online veiling sluit op 7 november. De bezichtiging van de veilingitems vindt plaats op 6 november van 10.00-16.00 uur. Locatie: Ohmweg 20 – 4338 PV Middelburg.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein