Aftellen naar METAVAK & Gebruikte Machinevak is begonnen

0
11

Op 5, 6 en 7 november komt in Evenementenhal Gorinchem de metaalbranche weer samen tijdens METAVAK & Gebruikte Machinevak. Drie dagen lang kan volop worden genetwerkt in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

Voor bedrijven die zich bezig houden met verspanende en niet-verspanende bewerkingen is het de mogelijkheid om informatie in te winnen bij een verscheidenheid aan leveranciers. Voor de exposanten is het op hun beurt een hele mooie gelegenheid om de bezoekers te laten zien wat zij de klant kunnen bieden. Er wordt volop informatie uitgewisseld tijdens deze vakbeurs.

Veel bedrijven kiezen bewust voor deze specialistische vakbeurs centraal in Nederland met uiteenlopende redenen, zoals persoonlijk contact, oriënteren op nieuwe machines, netwerken en kennis delen en vergaren. Veel oude bekenden zullen weer aanwezig tijdens deze editie van METAVAK & Gebruikte Machinevak.

Safandarley: “METAVAK blijft voor ons een belangrijk trefpunt voor nieuwe en bestaande relaties. Het persoonlijke contact is voor ons zeer belangrijk en daarvoor is Evenementenhal de perfecte gelegenheid. In deze gastvrije en ontspannen omgeving worden de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes in de branche uitgewisseld.”

Hurco:“De openingstijden zijn van ´s middags tot ’s avonds waardoor men geen file heeft en geen hele werkdag verliest. Ook het personeel heeft daardoor de mogelijkheid de beurs te bezoeken zonder veel productieverlies. Het parkeren is goed geregeld en zonder kosten. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd en door de kleinschaligheid van dergelijke beurzen is er totaal geen gestreste sfeer.”

Van Hoorn Machining: “Deze gemoedelijke beurs, zonder enkele verplichtingen, geeft de belangstellende de ruimte om zich goed te laten informeren over onze aanwezige producten op zaag- en opslaggebied. Van Hoorn Machining, dat vanaf de start van METAVAK deelneemt, haalt uit deze beurs een optimaal resultaat.”

Uitnodigingen voor deze vakbeurs worden verstuurd vanuit exposanten. Ook is het voor
overig publiek, werkzaam in de metaalsector, mogelijk om gratis entreebewijzen aan te vragen via de website: www.evenementenhal.nl/gorinchem.

]]>