Zetbank of kantpers? Jörg helpt bij keuze

0

Jörg Machines uit Dodewaard presenteert de Toskar Masterfab kantpers (3100 mm x 135 ton) en de Schechtl zetbank MAX310/CNC S-Touch. Als specialist in plaatbewerking levert Jörg een breed programma machines, waaronder kantpersen en CNC-zetbanken.

Voor de ene bewerking is een zetbank beter geschikt, terwijl voor andere bewerkingen een
kantpers efficiënter is. Jörg helpt om daarin een goede keuze te maken. “Wij informeren onze klanten graag over plaatbewerkingsmachines waarmee ze kwalitatief, efficiënt en economisch kunnen produceren.”

Kantpersen
De Toskar kantpersen zijn beschikbaar van 1,5 tot 8,1 meter met perskracht van 40 tot
1000 ton. Er zijn de types Easyfab en Masterfab. Dit zijn compleet uitgevoerde machines, die standaard met een moderne grafische besturing zijn uitgevoerd en tegen een scherpe prijs worden geleverd.

CNC-Zetbanken
Een zetbank kan interessant zijn voor veel plaatbewerkingen. Omdat het product zelf vlak op de aanslagtafel blijft liggen, is een grote productiviteit bereikbaar. De zetbank wordt vaak voor dunne plaat gebruikt, maar er zijn capaciteiten mogelijk tot 8 mm staal.

Nieuw: Eckold
Naast de kantpers en zetbank presenteert Jörg nog meer voorbeelden uit het programma, zoals een CNC platenwals, een afwikkelautomaat, een Lockform machine voor luchtkanalen, voormachines, een uithoeker en een ponsmachine. Nieuw in het programma zijn de vorm- en clinchmachines van Eckold voor plaat- en profielwerk in bijvoorbeeld de autorestauratie en luchtkanalenproductie.

Jörg Machines
Standnummer 130