Complete werkplaatsinrichting onder één dak bij Huvema

0

Goede prestaties beginnen met een professionele werkplaats. Onder dat motto heeft Huvema in Veghel zich in de  afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke totaalleverancier van machines, gereedschappen en toebehoren. Hiermee wordt een complete professionele werkplaatsinrichting onder één dak geboden.

Bij diverse gerenommeerde bedrijven (zoals BMW,  RWE en Umicore) heeft Huvema inmiddels de gehele werkplaats ingericht met machines, apparatuur en toebehoren. Daarnaast heeft Huvema zich bij onderwijsinstellingen en trainingscentra bewezen als totaalleverancier voor het inrichten van zogeheten opleidingswerkstations.

Stalen meubelen
Als een belangrijke aanvulling op deze totaalinrichting is onlangs een breed scala industriële stalen meubelen aan het programma toegevoegd. Met deze serie werkplaatsinrichting biedt Huvema een perfecte oplossing voor het efficiënt organiseren van de werkruimte. De kwalitatief hoogwaardige werkplaatskasten en -tafels bieden de mogelijkheid om onderdelen en materialen adequaat op te ruimen en systematisch op te slaan. Vooral het programma CNC kasten en trolleys, met de speciale toolhouders, is populair bij de gebruikers. Met de gereedschapswagens kan eenvoudig mobiel worden gewerkt. Het volledige programma aan werkplaatsinrichting is verkrijgbaar in de webshop van Huvema:  shop.huvema.nl.
In de showroom in Veghel is een concept lokaal opgesteld met een voorbeeld van een complete inrichting voor school of werkplaats.

Huvema
Standnummer 223