Beurshallen AMB 2024 weer volledig bezet

Alle tien beurshallen van Messe Stuttgart zullen naar verwachting van 10 tot 14 september 2024 volledig bezet zijn tijdens AMB 2024. Op basis van het aantal inschrijvingen is de beursorganisatie erg optimistisch over de komende AMB.

Alle tien beurshallen van Messe Stuttgart zullen weer gevuld zijn met verspaningsprimeurs tijdens AMB 2024. (Foto: Landesmesse Stuttgart GmbH)

“Het huidige aantal standregistraties is een duidelijke indicatie van het belang van AMB voor de metaalsector. In 2024 kunt u als exposant of bezoeker opnieuw uitkijken naar een toonaangevend platform voor verspanende bedrijven”, aldus Sebastian Schmid, vice-president van Messe Stuttgart.

Bij de vorige edities van AMB was het hele terrein van Messe Stuttgart volledig bezet. Vanwege het huidige aantal inschrijvingen verwacht het AMB-projectteam opnieuw dat alle tien beurshallen in 2024 volledig bezet zullen zijn met een totale tentoonstellingsoppervlakte van ruim 120.000 vierkante meter. De thematische indeling en de zaalplanning zijn al vastgelegd.

In het L-Bank Forum (Hal 1) en de Ceratizit Hall (Hal 3) kunnen vakbezoekers informatie krijgen over verspanende en spangereedschappen. Vakbezoekers vinden in hal 5 de nieuwste informatie over slijpen, honen, polijsten, leppen, ontbramen, vertandingsnijden, oppervlaktetechniek en graveren. Draaibanken vormen het centrale punt in de Mahle Hall (hal 4). Draaibanken, freesmachines, industriële robots en de behandeling van werkstukken en gereedschappen worden gepresenteerd in de Oskar Lapp Hall (hal 6).

In hal 7 staan draaibanken, freesmachines, erodeermachines en meetsystemen. In hal 9 staan frees- en boormachines centraal. Ook in de Paul Horn Hall (Hal 10) zal de nadruk liggen op frezen en draaien. Exposanten in de Alfred Kärcher Hall (hal 8) geven informatie over onderdelen, componenten, bedieningsmaterialen en zaagmachines. De onderwerpen digitalisering, software en besturings- en aandrijfsystemen zijn te vinden in en buiten hal C2 (ICS).

In een dag up-to-date

“Ondanks de zeer volatiele economische situatie op dit moment heeft de metaalverwerkende industrie AMB permanent op haar beurskalender gemarkeerd. Dankzij onze unieke ligging tussen de internationale luchthaven van Stuttgart, de snelweg A8 en de rijksweg B27 kunnen bezoekers en exposanten ons snel en gemakkelijk bereiken”, aldus Schmid. “Daarnaast zijn wij via de stads- en metrolijnen perfect aangesloten op het openbaar vervoernetwerk. Met uw ticket kunt u ook gratis gebruikmaken van de stads- en metrotreinen. Of u nu voor één dag of meerdere dagen naar AMB komt, de infrastructuur en locatie van de beurs bieden u ideale omstandigheden voor een uitgebreid bezoek.”

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

AMB 2024 wordt weer een bezoek waard

20-05 Messe Stuttgart zal van 10 tot 14 september 2024 opnieuw het middelpunt van de…

Verspanen

Sleutelspelers al aan boord bij AMB 2024

12-06 Snel zijn loont: voor het eerst kunnen exposanten die hun stand boeken vóór 30…

Verspanen

Terugblik AMB: Uitpuilende beurshallen tonen verspaningshighlights in overvloed

22-11 Tussen alle drukte door is het de redactie van Verspaningsnieuws toch gelukt om de…

Verspanen

AMB maakt inspirerende comeback

19-09 De beursorganisatie spreekt van een vrolijk en inspirerend evenement. De 1238 exposanten van over…

Bedrijf en Economie

AMB in Stuttgart voortvarend van start

14-09 Het team van MetaalNieuws en VerspaningsNieuws is uiteraard van de partij en zal in…

Verspanen

Nicolás Correa presenteert gepatenteerde kotterkop op AMB

12-09 Dankzij het automatische kopwisselsysteem is de Magna binnen korte tijd te voorzien van een…

Verspanen

Mazak toont zes machines live onder spaan

07-09 Één van de machines onder spaan is een nieuw twee-assig draaicentrum dat is ontwikkeld…

Verspanen

Ceratizit introduceert ‘groen’ hardmetaal

07-09 Een universeel gereedschap voor voorbewerken, afwerken, contourdraaien, facing en longitudinale draaiïng? Met High Dynamic…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV