Beurspecial TIV + Thema AMB Stuttgart

0
725

Op dinsdag 30 augustus 2016 verschijnt MetaalNieuws met een themanummer omtrent de AMB Stuttgart en de enige officiële beursspecial TIV Hardenberg.

MetaalNieuws zal in deze edities extra aandacht besteden aan de ontwikkelingen en noviteiten rondom deze vakbeurzen en natuurlijk de (Nederlandse) standhouders.

Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van 18.000 exemplaren van MetaalNieuws? Neem dan voor 21 augustus aanstaande contact op met een van onze adviseurs, Vincent Span of Harold Draaijer.

Voor alle overige verschijningsdata, specials, thema’s en andere mediagegevens voor 2016 verwijzen wij u graag naar onze mediakaarten.

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 18.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leiding geven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.