CAN keypads

0

Hoge betrouwbaarheid en functional safety zijn cruciaal voor het beheren van veiligheidsgerelateerde applicaties in voertuigen en machines – of het nu gaat om bouwmachines en -voertuigen, landbouwmachines of in speciale en commerciële voertuigen van verschillende typen.

Zware omgevingen en een geringe inbouwdiepte vereisen een robuust en compact ontwerp. De schakelaars en signaalarmaturen moeten ook nauwkeurig worden geconfigureerd, zowel mechanisch als elektronisch, om geschikt te zijn voor de betreffende applicatie. De nieuwe CAN keypads en CAN rotary controller van de Serie 09 voldoen aan deze vereisten met de modernste systeemintegratie. De robuuste en innovatieve constructie is een kenmerk van het CAN keypad ontwerp. De schakelaars en signaalarmaturen met IP67 bescherming werken betrouwbaar bij bedrijfstemperaturen van –40°C tot +85°C. De geringe inbouwdiepte en de robuuste clip-in- of schroefmontage maken een eenvoudige, flexibele installatie mogelijk, zowel verticaal als horizontaal.

Deze keypads hebben een uitstekend tactiel gevoel en zijn duidelijk zichtbaar bij daglicht en ’s nachts, dankzij de krachtige RGB LED halo en LED symboolverlichting. De aantrekkelijke en configureerbare 4-segmenten halo verlichting is standaard geïntegreerd. De tekstplaten kunnen uit de uitgebreide bibliotheek van EAO door de industrie erkende, lasergegraveerde ISO 7000 symbolen of door de klant geleverde grafische afbeeldingen worden gekozen om aan de specifieke behoeften van de eindgebruiker te voldoen.