Canon presenteert 3D-printing oplossingen op RapidPro

0

Canon presenteert zich op de vakbeurs RapidPro als leverancier van 3D-printing oplossingen. Bezoekers kunnen op de Canon-stand  in gesprek gaan met 3D-printing specialisten. Zij informeren de bezoeker over de vele mogelijkheden die 3D-printing te bieden heeft in verschillende markten; van engineering en de maakindustrie tot architectuur en onderwijs, naast de andere voordelen op het gebied van service, levering van verbruiksartikelen en financiering.

Canon laat de bezoekers op haar stand kennismaken met de geavanceerde 3D-printing technologieën van 3D Systems. “3D-printen wordt steeds belangrijker in de verschillende stadia van productontwikkeling als alternatief voor traditionele productiemethoden: van de visuele beoordeling van een concept en het functioneel testen van een ontwerp tot de inzet van 3D-printen bij productie”, vertelt Wilco Verheij, Director Industrial & Production Solutions bij Canon Nederland. “Tijdens RapidPro informeren wij de bezoekers over de talrijke nieuwe ontwerpmogelijkheden die deze technologie biedt en laten wij zien hoe 3D-printing een hogere efficiency en substantiële kostenbesparingen binnen handbereik brengt.

Op donderdag 9 maart om 13.40 uur geeft Wilco Verheij, Director Industrial & Production Solutions bij Canon Nederland, een presentatie waarbij hij onder meer uiteenzet hoe 2D print-leveranciers eerder een belangrijke stap hebben gezet door middel van ‘mass customization’. Ook schets hij zijn visie over de toekomst van 3D.

Canon, stand 93