CNC Gear distribueert Lantek

0
810

CNC Gear, gevestigd in Beuningen nabij Enschede, is de nieuwe hoofddistributeur van de CADCAM-producten voor plaatstaal van Lantek in Nederland.

Het Spaanse Lantek  heeft eerder reeds een kantoor in Utrecht geopend om zijn aanwezigheid in de Benelux, waar het al meer dan 600 klanten heeft, uit te breiden. Door CNC Gear aan te duiden als hoofddistributeur zorgt Lantek ervoor dat Nederlandse plaatstaalfabrikanten toegang hebben tot Nederlandstalige verkoop- en ondersteuningsservices voor productengamma.
Jelle van Harsselaar, algemeen directeur van CNC Gear, zegt hierover: “Wij hebben 10 jaar ervaring in de fabricage van plaatstaal. Door de CADCAM-software Lantek Expert te combineren met de Lantek Flex3d voor staalbouwtoepassingen en de Lantek Workshop- en Lantek Integra-productiebeheersystemen kunnen we het volledige productieproces aanpakken.”

Alberto Martínez, algemeen manager van Lantek, voegt daaraan toe: “Ons kantoor in Nederland en de benoeming van CNC Gear als hoofddistributeur maken deel uit van de globaal/lokaal-strategie van ons uitbreidingsplan. Deze strategie brengt ons dichter bij onze markten zodat we sneller kunnen reageren op wijzigingen en nieuwe behoeften.”