Demodag EZCAM bij Landré

0

Landré organiseert op woensdag 11 februari een demodag voor EZCAM. Hier wordt gedemonstreerd hoe de werkvoorbereiding het genereren van CAM programma’s voor CNC bewerkingsmachines kan vereenvoudigen. Tevens worden de nieuwste mogelijkheden van EZCAM 2015 gepresenteerd.

De EZCAM software kan voor elk type besturing programma’s genereren door middel van een postprocessor die standaard bij de software wordt geleverd. Dat beidt het voordeel dat op elk moment van machine kan worden geswitcht. EZCAM is een gereedschap voor zowel de machine-operator als de werkvoorbereider, die er gelijk zijn tijdstudies mee kan maken. Met behulp van de standaard bibliotheken kunnen programma’s voor CNC-bewerkingsmachines op eenvoudige wijze gegenereerd worden. De bewerkingsstrategie kan te allen tijde naar eigen wens worden aangepast. De bewerkingstoepassingen zijn een samenvoeging van meer dan 30 jaar programmeerervaring en technische CNC kennis.
Met de demodag biedt Landré de mogelijkheid in korte tijd kennis te maken met de voordelen en mogelijkheden van deze CAM software.

Onderwerpen:
Nieuwe High Speed Frees functies:
• Pocketing with continuous Stepover
• 3D Roughing using UltraHSM toolpath
• 3D Wizard Roughing – Z step smoothing
• Constant-Z & Equidistant helical step method

Standaard bewerkingen:
• Curve Wizard new “Save as Rule” function
• New single Workstep Templates

Uiteindelijk zal daadwerkelijk een product op een van de machines van Landré worden gefreesd.

Deelnemen? Stuur een kort berichtje met uw naam en bedrijfsgegevens naar info@landre.nl onder vermelding van demodag EZCAM.