Eerste event digitale Euroblech focust op omvormtechniek

Het eerste evenement in het kader van de Euroblech Digital Innovations Series staat in het teken van omvormtechniek, inclusief plaatdelen en materialen en gereedschappentechniek. Het vindt plaats op 27 en 28 april.

Euroblech Digital Innovations Series is een vervolg op het digitale evenement dat eind vorig jaar al werd gehouden.

Door Covid-19 is de Euroblech in Hannover, de belangrijkste internationale vakbeurs voor plaatbewerking ter wereld, tot twee keer toe niet doorgegaan: eerst niet op de oorspronkelijke datum in oktober 2020, later ook niet in maart 2021. De fysieke beurs zal nu pas weer plaatsvinden in oktober 2022, volgens het oorspronkelijke schema. Om de tijd naar deze beurs te overbruggen, worden dit jaar diverse digitale evenementen georganiseerd.

Bedrijven uit de hele wereld kunnen samenkomen op een platform om kennis en expertise uit te wisselen, innovaties te ontdekken en zakelijke meetings te houden om productieoplossingen te bespreken.

Innovatieve productieoplossingen

De Euroblech Digital Innovations Series verschaft een virtuele marktplaats voor innovatieve productieoplossingen, kennisoverdracht en wereldwijde zakelijke contacten op een hagelnieuw online platform. Er wordt een uitgebreid programma gepresenteerd voor mensen die in de plaatwerkketen actief zijn, inclusief virtuele productpresentaties, webinars door deskundigen en nieuwe ontmoetingsmogelijkheden.

Omvormtechniek

Het eerste event op 27 en 28 april draait om omvormtechniek en geeft bezoekers de mogelijkheid nieuwe producten en machines alsmede de nieuwste ontwikkelingen en innovaties te ontdekken. In een reeks webinars komen de actuele uitdagingen op het gebied van omvormtechniek aanbod. De webinars zullen frisse inspiratie en ideeën bieden om productiviteit en efficiency en daarmee de marges te vergroten en nieuwe oplossingen in dit technologiegebied op te tekenen.

Meer doelgerichte inhoud

Euroblech Digital Innovations Series is een vervolg op het digitale evenement dat eind vorig jaar al werd gehouden. De feedback van de deelnemers is gebruikt om verbeteringsslagen te maken. “Veel deelnemers wilden meer doelgerichte inhoud en een duidelijke focus op producten en innovaties”, aldus Evelyn Warwick, evenementdirecteur Euroblech. “Die aanbevelingen hebben we ons ter harte genomen.

Tijdens het eerste event over omvormtechniek kunnen bezoekers meedoen in live productpresentaties, ontmoetingen regelen en de nieuwe chatfunctie gebruiken om in contact te komen met leveranciers. Het webinarprogramma zal de nieuwste inzichten in omvormtechniek verschaffen.”

De digitale deelnemerslijst vormt een makkelijk startpunt om interessante exposanten te bezoeken. Een eenvoudige klik leidt naar verdere informatie over de exposant, inclusief demonstraties van producten, productvideo’s, contactinformatie en meer.

Registeren voor deelname kan vanaf nu op het platform van de Euroblech Digital Innovations Series. Dit biedt ook reeds een blik op de deelnemerslijst.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Plaatwerk webshop voor elke toeleverancier

17-08 Veel – met name grote en middelgrote – plaatwerkbedrijven zijn op zoek naar een…

Plaatbewerking

Mazak denkt mee met de realiteit van de klant

17-08 Bij Mazak is Tim Depijpere geen onbekend gezicht. Hij werkte er eerder al 6…

Plaatbewerking

Euroblech zit al op 1300 exposanten

13-07 Samen hebben ze al een netto tentoonstellingsruimte van 88.600 vierkante meter geboekt  op de…

Plaatbewerking

Euroblech ligt op koers voor langverwachte comeback

04-05 Sinds de laatste versoepeling van de Covid-beperkingen is volgens beursorganisator Mack-Brooks Exhibitions de vraag…

Plaatbewerking

Bystronic wapent zijn machinesystemen tegen cyberaanvallen

12-04 De twee bedrijven zullen hun eerste gezamenlijke oplossing voor het beschermen van de snij-,…

Plaatbewerking

Efficiënt ontbramen

18-12 De Fladder CC is een compacte machine met een footprint van slechts 1,5 vierkante…

Bedrijf en Economie

20 jaar MetaalNieuws in jubileummagazine samengevat

27-10 In een speciaal jubileummagazine (A4-formaat) dat begin december zal gaan verschijnen blikken wij samen…

Verspanen

Vakbeurs Metav wordt volledig digitaal

10-12 Metav Reloaded wordt Metav Digital. Ofwel: de uitgestelde vakbeurs Metav, die van 23 tot…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X