Euroblech zit al op 1300 exposanten

Een kleine vier maanden voor de start van de Euroblech hebben al zo’n 1.300 exposanten uit 39 landen zich verzekerd van standruimte op ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor de plaatbewerkingsindustrie.

Eind oktober kan het eindelijk weer: een bezoek brengen aan de Euroblech in Hannover.

Samen hebben ze al een netto tentoonstellingsruimte van 88.600 vierkante meter geboekt  op de Euroblech, die van 25 tot en met 28 oktober plaatsvindt op het beursterrein van Hannover (D). De belangrijkste exposantenlanden zijn Duitsland, Italië, Turkije, China, Zwitserland, Nederland, Spanje, België, Polen, Oostenrijk, Portugal en de VS.

Ontmoetingsplaats

Daarmee ziet het er naar uit dat de plaatbewerkingsgemeenschap zich na een gedwongen pauze van vier jaar door Covid-19 weer mag verheugen op een volwaardige ontmoetingsplaats. De vorige keer – in 2018 – presenteerden zich ruim 1500 exposanten op de internationale plaatbewerkingstechnologiebeurs.

Focus op kostenefficiëntie

“Er zijn de afgelopen jaren veel innovaties ontwikkeld, met een focus op kosten- en hulpbronnenefficiëntie. Terwijl digitalisering en Industrie 4.0 onderwerpen waren die alleen grote bedrijven op de vorige Euroblech realiseerden, hebben deze belangrijke drijfveren nu ook de fabrieken van kleine en middelgrote bedrijven bereikt. Exposanten op het evenement van dit jaar presenteren alles wat ze te bieden hebben om het productieproces te innoveren en te digitaliseren, langs de hele plaatbewerkingstechnologieketen”, zegt Evelyn Warwick, Event Director van Euroblech namens organisator Mack-Brooks Exhibitions.

Slimmere toekomst

Al deze ontwikkelingen komen dit jaar tot uiting in het motto van Euroblech, ‘Your gateway to a smarter future’.  Warwick vervolgt: “Het evenement biedt iedereen in de gemeenschap de mogelijkheid om samen te komen en te zien hoe de toekomst van plaatbewerking eruit ziet. Euroblech biedt haar bezoekers de mogelijkheid om oplossingen te vinden voor de recente uitdagingen in de industrie en verbindt hen met bedrijven van over de hele wereld om hen te helpen de nieuwste machines en software in hun productieproces te integreren.”

Euroblech is volgens Warwick het ‘must-attend’ evenement voor ontwerpingenieurs, productiemanagers, kwaliteitsmanagers, inkopers, fabrikanten, technisch directeuren en experts van verenigingen en R&D om de nieuwste trends en vaardigheden in plaatbewerking te ontdekken. Bezoekers van de beurs van dit jaar kunnen het complete spectrum van intelligente oplossingen en innovatieve machines voor moderne productie in plaatbewerking verwachten, die worden gepresenteerd in de vorm van tal van live demonstraties op de beursstands.

Expositieprofiel

Euroblech is de grootste beurs voor de plaatbewerkingsindustrie ter wereld en is de marktplaats om de nieuwste innovatieve productieoplossingen te ontdekken en te vinden. Talrijke live demonstraties op de beursstands bieden vakbezoekers de mogelijkheid om machines en systemen uit alle gebieden van de plaatbewerking in actie te ervaren. Het Euroblech-expositieprofiel bestrijkt vijftien technologiesectoren en daarmee de volledige plaatbewerkingstechnologieketen: plaatwerk, halffabricaten en eindproducten, handling, scheiding, vormen, flexibele plaatbewerking, buis-/sectieverwerking, verbinden, lassen, additieve productie, oppervlaktebehandeling, verwerking van hybride structuren, gereedschappen, kwaliteitscontrole, CAD/CAM/CIM-systemen, fabrieks- en magazijnapparatuur en R&D.

Actuele exposantenlijst

De exposantenlijst, beschikbaar op de Euroblech-website, wordt regelmatig bijgewerkt en biedt veel informatie over exposerende bedrijven, zoals exposantenprofielen, bedrijfsvideo’s en contactgegevens.

Het Euroblech e-news, dat regelmatig voorafgaand aan de beurs wordt uitgezonden, biedt het laatste nieuws over het evenement, de exposanten en de industriesector. Het inschrijvingsformulier hiervoor is ook beschikbaar op de website www.euroblech.com.

Euroblech wordt gehouden in de hallen 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 en 27 op het beursterrein van Hannover in Duitsland. De openingstijden zijn van dinsdag 25 oktober tot en met vrijdag 28 oktober, van 9.00 tot 18.00 uur. De ticketshop is nu open voor bezoekers.

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Euroblech ligt op koers voor langverwachte comeback

04-05 Sinds de laatste versoepeling van de Covid-beperkingen is volgens beursorganisator Mack-Brooks Exhibitions de vraag…

Plaatbewerking

Bystronic wapent zijn machinesystemen tegen cyberaanvallen

12-04 De twee bedrijven zullen hun eerste gezamenlijke oplossing voor het beschermen van de snij-,…

Plaatbewerking

Efficiënt ontbramen

18-12 De Fladder CC is een compacte machine met een footprint van slechts 1,5 vierkante…

Bedrijf en Economie

20 jaar MetaalNieuws in jubileummagazine samengevat

27-10 In een speciaal jubileummagazine (A4-formaat) dat begin december zal gaan verschijnen blikken wij samen…

Plaatbewerking

Eerste event digitale Euroblech focust op omvormtechniek

14-04 Door Covid-19 is de Euroblech in Hannover, de belangrijkste internationale vakbeurs voor plaatbewerking ter…

Plaatbewerking

Uitgestelde Euroblech gaat niet door

18-11 De uitgestelde Euroblech, die in maart zou plaatsvinden in Hannover, gaat niet door. De…

Plaatbewerking

Virtuele Euroblech trekt 5500 deelnemers

16-11 De eerste Euroblech Digital Innovation Summit heeft meer dan 5500 deelnemers uit 91 landen…

Plaatbewerking

Trumpf lanceert nieuwe ponsmachine TruPunch 3000

27-10 Trumpf lanceert in het kader van de virtuele Euroblech zijn nieuwe ponsmachine TruPunch 3000.…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X